• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering

Tog og togbaner

Det er de færreste, der ikke kender de populære legetøjstog fra BRIO, der har været mange børns foretrukne legetøj gennem generationer. Hos Børnenes Kartel finder du et kæmpestort udvalg af togbanesæt og legetøjstog til børn fra BRIO, og her er noget at vælge imellem for enhver smag. Glæd dig til blandt andet at opleve sæt med safari, lufthavn, havn og tivoli, når du går på opdagelse i udvalget og finder dine favoritter.

 

63 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Alt i legetøjstog til børn fra BRIO

BRIO er kendt og elsket for brandets høje kvalitet og meget detaljerede togbaner og legetøjstog, der hitter blandt både små og store børn. Togbaner og legetøjstog til børn er sådan noget legetøj, der kan leges med i timevis, og banerne kan varieres hver gang, så legen bliver ved med at være spændende. 

 

De mindste børn skal måske have lidt hjælp til at bygge, imens de større ofte kan klare opgaven selv, og legetøjstog og forskellige togbanesæt fra BRIO giver rig mulighed for leg både alene og sammen med andre. Jo flere skinner, tog og tilbehør, jo bedre, og er pladsen til det, kan sådan en togbane hurtigt vokse sig meget stor og fylde det meste af børneværelset eller tage turen rundt om hele spisebordet.  

 

Køb legetøjstog og tilbehør fra BRIO hos Børnenes Kartel

BRIO skaber tidløst trælegetøj, der aldrig går af mode, og du husker måske de flotte legetøjstog fra dengang, du selv var barn. Udtrykket har uden tvivl fået et løft, men BRIO er stadig tro mod sin stil, og der er intet som sådan en leg med togbane, der kan få timerne til at flyve afsted. 

 

Vi har samlet det bedste udvalg af legetøjstog og tilbehør her og håber, at du vil finde netop det, du søger, blandt de forskellige produkter. Legetøjstog er super sjovt legetøj for både børn og voksne, og det er skønt at kunne sige ja til leg med dit barn, der vil nyde at have dig med til at bygge den ene seje togbane efter den anden.