• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering

Fjernstyrede biler

En fjernstyret bil til børn er suveræn til timevis af sjov leg, hvor koncentrationsevnen og præcisionen virkelig bliver udfordret, når fingre og hjerne skal arbejde sammen om at få bilen styret i den retning, som barnet ønsker. Vi forhandler flere forskellige fjernstyrede biler, så tag et kig på mulighederne, og vælg en bil, som du tror dit barn vil elske. 

13 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Fjernstyrede biler til børn i alle aldersgrupper

Leg med fjernstyret bil kan aktivere både små og store børn - og deres forældre - og det er fantastisk at se, hvordan der kan konkurreres længe om hvilken bil, der mon kommer først i mål og testes forskellige køreegenskaber af ved de enkelte biler. 

Til de mindre børn er fjernstyrede biler fra B Toys et godt valg, da de er nemme at betjene med en enkelt knap, imens de større børn nok vil foretrække en fjernstyret bil, der er lidt mere udfordrende at køre med. Udforsk forskellige terræner både ude og inde med en fjernstyret bil, der passer til barnets alder, og opgrader eventuelt løbende med mere avancerede fjernstyrede biler, så der kan skiftes lidt mellem de forskellige typer, og legen kan blive ved med at være spændende.

 

Spændingsfyldt leg, hvor de voksne også vil være med

Det er ikke kun børn, der er vilde med de fjernstyrede biler. Også mange voksne har gode minder fra barndommen om leg med fjernstyrede biler og vil derfor elske at kunne være med på sidelinjen, når den nye, fjernstyrede bil skal tages i brug. Det er skønt at være sammen om at lege og få brugt en masse kvalitetstid sammen, imens I lærer den fjernstyrede bil at kende og bliver gradvist bedre og bedre til at styre den. 

Mangler du endnu mere legetøj med fart i? Så snyd ikke dig selv for et kig på vores samlede udvalg af de bedste legetøjsbiler

Find mange fjernstyrede biler til børn online hos Børnenes Kartel

Er dit barn bidt af fart og spænding, men naturligt ikke gammel nok til at få sin egen bil endnu, kan mindre heldigvis også gøre det. En fjernstyret bil til børn er et sikkert hit, og der kan leges med bilen både alene og sammen med andre, bygges baner og stilles forskellige udfordringer op, så den fjernstyrede bil virkelig kan vise, hvor godt den kører. Vælg blandt modellerne online her, og glæd et barn, du holder af, med den sejeste fjernstyrede bil, der uden tvivl vil bringe rigtig mange smil på læben og være en favorit på børneværelset i mange år.