• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
Konges Sløjd

Konges Sløjd

Konges Sløjd er dansk designet interiør til børneværelset, som på rekordtid er blevet meget populært. Bag Konges Sløjd står designeren Emilie Konge Breindal - deraf navnet - som laver de mest fantastiske skyuroer i filt, lækkert sengetøj med flot print, betræk til baby højstolen og sengerande.

Der bliver brugt naturmaterialer for at sikre den bedste komfort for børnene, uden der bliver gået på kompromis med udtrykket. Produkterne fra Konges Sløjd er designet med en udsøgt sans for detaljer og i skønne farver, der passer til den nordiske stil. 

564 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Konges Sløjd - Til børn og til deres voksne

Konges Sløjd er et yderste populært brand, som har alt i børnetøj og interiør til børneværelset. Det har det smukkeste og fineste print, som passer ind i enhver indretning. Farverne på produkterne er neutrale og naturtro hvilket gør, at det passer både til piger og drenge. Tag for eksempel en sengerand fra Konges Sløjd, hvis dit barn sover uroligt om natten, kan en sådan være med til at skabe mere tryghed og ro omkring dit barn, når det sover. Du vil helt sikkert blive lidt misundelig på dit barns seng, når du ser, hvor fin og dejlig den kan blive, og så sikrer du, at dit barn vågner op mere frisk og klar til en ny dag.


Stofbleer, sengetøj, babynest, pusletaske og andet til din baby

Konges Sløjd har rigtig mange fine ting lavet i naturmaterialer til både store og helt små babyer. Ønsker du for eksempel, at dit barn skal have de bedste økologiske produkter, så er deres stofbleer et godt alternativ til de traditionelle hvide bleer. Du kan også finde Konges Sløjd sengetøj, som selvfølgelig også er 95-100 økologisk. De sidste 5 % kan være knapperne, der hæfter betrækket sammen. Sengetøjet kan du få i et væld af farver med forskellige motiver og mønstre, som er inspireret af naturen.

Hvis din baby stadig er lille, kan du også finde en Konges Sløjd babynest, som omslutter dit barn og giver det tryghed. Og skal du på farten er en pusletaske fra Konges Sløjd tæt på uundværlig. 


Konges sløjd - God øko-stil

Hvis du går op i økologi og ønsker at dit barn skal have samme luksus, som du gerne vil have, så er Konges Sløjd helt sikkert et brand for dig og dit barn. Her får du massere af produkter, som alle sammen er 95-100% økologiske. Ønsker du for eksempel, at dit barn skal have bamser eller uroer, der er lavet med øje for dit barns behov og ønsker, så kan du finde det her hos Børnenes Kartel. Vores sortiment indenfor Konges Sløjd er valgt med omhu, så det kun er de produkter, som vi mener er det bedste af det bedste og der er Konges Sløjd helt sikkert i blandt, netop fordi vi går op i at kvalitet, design og pris går hånd i hånd.


Produkter til de vordende forældre

Konges Sløjd tilbyder en lang række produkter, som vil være gode for nybagte forældre at have. Disse produkter repræsenterer også en række gode gaveideer, til de der er venner med folk der netop skal til at være forældre. Herunder har vi en række anbefalinger


En babynest er aldrig en dårlig idé at have ved hånden, det er måske ikke det mest sexede produkt, men det er dog ekstremt praktisk og god at have for både baby og forældre. Dens primære funktion er, at være tryghedsskabende for babyen og minimerer behovet for at babyen skal pakkes ind i tæpper og dyner for at ligge trygt. Den kan ligeledes flyttes med over alt, da den ikke er tung eller besværlig at have med rundt. Hos Børnenes Kartel har vi ligeledes andre babynests i høj kvalitet.