• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg

Djeco spil

Det franske mærke Djeco har produceret en masse spændende spil. Der er ikke meget, som kan skabe lige så meget sjov og hygge hos familien som et finurligt og kreativt spil. Og netop det kan et af de mange Djeco spil klare! Med spillene er der mulighed for mange timers sjov, underholdning og læring. Spillene rummer mange timers underholdning, hvad enten det er koldt udenfor, eller der skal ekstra aktiviteter med til ferienSpillene er kendetegnet ved at Djecos kendte kreative look, og her på vores side finder du alt fra kortspil med sjove motiver til vendespil og sjove fiskespil med badeænder.

 

74 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Spil fra Djeco

Du finder Djeco spil til både store og små børn. Med spillene er der mulighed for mange timers sjov, underholdning og læring til både store og små. Spillene rummer mange timers underholdning, hvad enten det er koldt udenfor, eller der skal ekstra aktiviteter med til ferien. En lang køretur bliver pludselig også sjovere, hvis du hiver et spil fra Djeco frem.

Fang en fisk eller lær at spille skak med Djeco spil

 

Om du har et barn på 3, der lige er begyndt at synes, det er sjovt at spille spil, er der en masse sjove muligheder med Djeco spil. For de er fantastisk gode til at lave spil, der fanger og som samtidig stimulerer børn med noget lærerigt.

 

Der er fiskespil med ænder, tropiske fisk og havfruer, ligesom der også er kreative og sjove vendespil, der bare venter på at blive brugt. Er barnet lidt ældre, er der også mere hjernestimulerende spil såsom skak, hjernevrid og domino. Der er med andre ord lidt af hvert at vælge mellem – så dagen og fritiden kan bare komme an!

 

Flotte og sjove kortspil

 

Blandt de mange sjove Djeco spil her på siden er der også både flotte og sjove kortspil, hvor det blandt andet gælder om at få flest mulige point. Men som et twist er der også nogle kort, der kan give minuspoint – så man skal være vågen og lærer samtidig også noget om matematik.

 

Sjove kortspil og læring derhjemme i weekenden eller om aftenen kan derfor sagtens blandes sammen – nærmest helt uden, at man lægger mærke til det.

 

Djeco spil til rigtig gode priser

 

Spil har det med at være dyre. Pengene kan derfor hurtigt få ben at gå på. Men, sådan er det heldigvis hverken med Djeco spil eller Børnenes Kartel. For Djeco spil laves i en prisklasse, hvor langt de fleste kan være med – at vi så også gerne giver en ekstra god pris, kommer blot dig til gode, nu hvor du står og mangler gode spil.

Der er derfor også alletiders mulighed for at mixe og matche spillene, som du har lyst til. Vi har selv svært ved at holde igen, hvilket netop er grunden til det store og inspirerende udvalg af Djeco spil her på siden.

 

Kombiner Djeco spil med puslespil og rejsespil  

 

Med Djeco spil er der til mange timers skøn hygge som familie. Men har du også set vores Djeco puslespil? Eller måske Djeco rejsespil, som er lavet til at have med på farten, når ferien går til Tyskland, Italien eller Frankrig i bil? Djeco har et kæmpe udvalg af diverse forskellige spil – og vi har håndplukket de absolut bedste af dem, så du kan vælge dem, der passer til dit barn eller børn samt jer som familie.

 

Spil er altid fantastiske, da de formår at bringe os sammen. Det er der om noget tid til i weekender og ferier – så shop gerne løs, så du har Djeco spil til alle tænkelige lejligheder og stunder.

 

Køb Djeco spil online i dag

 

Hos Børnenes Kartel behøver du ikke dukke fysisk op for at få fingrene i de spil, du eller børnene godt kunne tænke sig. Vi har det hele til rådighed online. Selv hvis du skulle få brug for hjælp, er vi også til stede. Du skriver eller ringer blot, så sørger vi for at være på pletten, så du kan blive hjulpet videre og få de Djeco spil i kurven, som du har brug for.