• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
Djeco

Djeco

Djeco er enestående børnelegetøj fra Frankrig i høj kvalitet og med et meget bredt udvalg. Hér finder du både trælegetøj, puslespil, dukkehuse, spil, kreativ leg til leg og hobby, legemad, tryllesæt og ikke mindst de flotte snekugler fra Djeco´s interiør kollektion - alt sammen med lækre detaljer, som vil begejstre både børn og voksne.


Med legetøj fra Djeco får du kvalitetsprodukter, der følger barnets forskellige udviklingstrin og skaber god legeværdi uanset, hvilket trin barnet er på. Legetøjet er oplagte gaveidéer, der bringer glæde både til at lege med og stå til pynt, når det ikke er i brug.

934 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Fransk legetøj til store og små

Djeco er et helt fantastisk fransk legetøjsbrand, der har eksisteret siden 1954. Djecos erklærede mission er at stimulere børns fantasi samt deres kreative evner og kombinere netop dette ønske med at give både børn og voksne noget pænt at kigge på. Det er et mærke i en prisklasse, hvor alle kan være med, og når der laves et nyt produkt hos Djeco, er der fokus på at kvalitet og håndværk skal være i top. Med legetøj fra Djeco får du derfor kvalitetsprodukter, der følger barnets forskellige udviklingstrin og skaber god legeværdi uanset, hvilket trin barnet er på. Legetøj fra Djeco er en oplagt gaveidé, der bringer stor glæde ved både leg, men også når legetøjet ikke er i brug og blot står til pynt. Af samme grund elsker vi Djeco - det er et mærke, der sætter børnenes smil og glæde højt på dagsordenen, samtidig med at de bliver udfordret på deres kreativitet og fantasi.


Stort udvalg af Djeco hos Børnenes Kartel

Det har længe været et af vores yndlingsmærker, her hos Børnenes Kartel. Det har det af flere grunde. Dels er det et mærke i en prisklasse hvor alle kan være med. Dvs. at det inkluderer alle børn i dets legesyge og spil-levende univers. En anden grund til, at vi godt kan lide Djeco, er fordi kvaliteten af produkterne er rigtig høj. Når der laves et nyt produkt hos Djeco er der fokus på, at kvaliteten og håndværket skal være i orden.


Legetøjet fra Djeco er en historie om flotte farver. Her bliver der ikke tænkt i begrænsninger, men derimod i muligheder. Som mange andre firmaer her i tiden, opererer Djeco også i pastelfarver. Men, sikkert grundet deres franske aner, så har de også nogle lidt vildere farvevalg fra tid til anden.


Tag eksempelvis deres Djeco Tatovering, de er så farvestrålende som noget kan være. Med sjove former, farver og figurer. Der er udgaver med både biller og monstre. Der er ligeledes modeller med ting fra rummet og modeller der forestiller pirater og fabler. Når der tales om Djeco tales der derfor i sandhed om produkter, hvor kun fantasien sætter grænser og kigger man i gadebilledet, vil man se rigtig mange børn, som bærer ovenstående tatoveringer med stolthed i blikket.


Af samme grund elsker vi Djeco - det er et mærke, der sætter børnenes smil og glæde højt på dagsordenen, samtidigt med, at de bliver udfordret på deres kreativitet og deres fantasi.


God gaveidé til børn og forældre

Djeco har gennem mange år begejstret unge og gamle over hele verden, ikke mindst som gave. Djeco er en rigtig god gaveide, fordi der er så mange forskellige typer produkter at vælge imellem, så det passer derfor til rigtig mange forskellige anledninger. Det kunne f.eks være en adventsgave, hvor en snekugle fra Djeco vil falde i god jord. Der er ligeledes tidspunkter på året, hvor de seje tatoveringer ganske sikkert vil være noget af det, som bringer mest lykke - det kunne være til fastelavn, til Halloween eller blot til en dag hvor man skal se ekstra sej ud. Hvis dit barn drømmer om at være prinsesse, så kan du med fordel tjekke vores Djeco smykkeskrin og pigenips ud, her er der alt hvad den aspirerende prinsesse skal bruge, for at kunne erobre prinsen og det halve kongerige - eller måske blot holde styr på sit skatkammer og alle de flotte smykker.