• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg

Brætspil

Det er både underholdende og virkelig lærerigt at spille brætspil sammen. Her finder du brætspil til børn i flere aldersgrupper, og det er skønt at kunne samles hele familien om et hyggeligt brætspil, hvor både hovedet og lattermusklerne bliver stimuleret, og I kan give hinanden kamp til stregen. Se hele udvalget af børnebrætspil her, og bestil nye favoritter hjem i dag. 

58 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Bliv klar til mange hyggelige familiestunder med brætspil for børn

Brætspil for børn er ikke kun sjove at spille. De udfordrer også koncentrationen og evnen til at tænke taktisk, og uanset om I spiller mest for underholdningens skyld eller kæmper til det sidste for at vinde, er der masser af gode brætspil til børn at finde her i vores udvalg. Vælg mellem mange spændende brætspil for de allermindste, der er alletiders introduktion til det at spille, eller gå på jagt efter både klassikere og nye titler inden for børnebrætspil til de lidt større børn. Brætspil til børn fås i mange forskellige udgaver, og uanset hvilken type af brætspil, I er til, kan der bestilles nye spil hjem til samlingen her.    

 

Tag de gode børnebrætspil med jer overalt

Det er ikke altid, at tiden er til at spille sammen i hverdagen, hvor det måske er andre projekter og gøremål, der trækker. Vil I prioritere gode kvalitetsstunder med brætspil, så husk at tage dem med jer, når I har et pusterum fra hverdagens mange opgaver, og glæd jer over at samles om sjove brætspil for børn i sommerhuset eller på rejsen. Brætspil til børn trækker både store og små væk fra skærmunderholdningen og hen til bordet. Her er der mulighed for rigtig at få snakket og grint sammen, imens I spiller, og I kommer hurtigt tættere på hinanden, når I sidder omkring spillepladen og skal forsøge at vinde over resten af familien.

 

Køb de bedste brætspil til børn online hos Børnenes Kartel

Trænger du til ny inspiration til gode brætspil for børn? Nogle brætspil hitter stort og bliver derfor fundet frem igen og igen, men før eller siden er det alligevel rart med nyt på hylderne, så der er lidt forskelligt at vælge imellem, når lysten til at spille pludselig dukker op. Vi forhandler mange af tidens populære brætspil til børn i alle aldre - og ikke mindst deres voksne, der ofte vil elske at spille med på både klassikerne og de nye brætspil på markedet.