• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering

Køkken og komfur

Går dit barn gemt med en lille kok i maven, så findes der ikke noget bedre, end at komme til at eje sit eget legekøkken. Her på siden har du et samlet udvalg af legekøkkener og legekomfurer, som hjælper til at gøre legen mere autentisk og underholdende. Udvalget er stort og vi har også legekøkken i træ, som både er bæredygtig, holdbar og fantastisk at se på. Husk også at have styr på legemaden.

Vælg bland udvalget her, og bestil online – det er både nemt og sikkert og så slipper du for køer og at slæbe det nye legetøjskøkken hjem.  

12 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Legekøkken hos Børnenes Kartel

Hos os finder du et sortiment, der ligger ud over det sædvanlige når det kommer til legetøjskøkken netop fordi, at vi går ind for legetøj, der kan tåle at blive leget med og legetøj, hvor kvaliteten er i top. Der findes både legekøkkener, legemad i træ og legemadsbarer i træ, som kan bruges præcist, som dit barn ønsker det. For eksempel kan dit barn inviterer dig på frokostbord, diverse pastaretter og serverer lækre kager i alle afskygninger. Et legetøjskøkken gør det rigtig sjovt, at se mor lave mad i sit køkken, så barnet kan få inspiration til at lave maden i sit eget legekøkken.

Køleskab, komfur og andre maskiner til et legekøkken

Skal legekøkkenet være helt i top, er det nødvendigt med det rette udstyr. Udover legemad og -service, kan et køleskab, røremaskine, kaffemaskine og andre maskiner og hvidevarer være et rigtig godt supplement. Vi forhandler et stort udvalg, så du med garanti kan glæde dit barn eller barnebarn.

FAQ – ofte stillede spørgsmål

Hvilket legekøkken skal man vælge?

Et legekøkken vækker glæde hos de flest børn (og legeglade forældre). Derfor er det vigtigt at vælge et legekøkken i holdbare materialer, så det holder i mange år. Ift. funktioner, er et komfur, ovn og en håndvask typisk meget populære. Og så skal der selvfølgelig være plads til opbevaring af al service og mad.

Hvilke mærker laver legekøkkener?

Det nok mest kendte legekøkkenmærke er IKEA. Men du kan også købe legekøkkener fra danske virksomheder, fx fra Konges Sløjd, Cam Cam og MaMaMeMo.