• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
  • Dag til dag levering

Eventyrfigurer

Leg med figurer er noget, der virkelig sætter fantasien i gang, og der er nærmest ikke de universer, der ikke kan skabes med de rette eventyrfigurer ved hånden. Feer, enhjørninger og andre mytiske væsener er at finde her i udvalget, hvor du kan gå på opdagelse efter den næste eventyrfigur, der skal tilføjes til dit barns samling. Jo flere figurer, jo sjovere leg, og vi er spændte på at se hvilke figurer, du vælger.

37 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Mærke
  • Pris
    kr.
    kr.

Skab magiske legeuniverser med eventyrfigurer i hovedrollerne

Der er nærmest ingen grænser for, hvad der kan ske, når børns leg folder sig ud. Med eventyrfigurer ved hånden er fantasien godt hjulpet på vej, og det er magisk at se ungerne fordybe sig i spændende verdener med plads til både det gode og det onde. Nogle eventyrfigurer er i kamp, imens andre lever i fred og harmoni, og det skaber nogle helt fantastiske dynamikker i legen, der nemt kan blive ved i timevis.

Gør legen endnu sjovere ved at supplere med andre dyr og figurer eller med forskelligt bygge- og konstruktionslegetøj, der kan bruges til at kreere alt fra huse til bjergrige landskaber, der danner rammen om figurernes liv. Lad dig inspirere af vores mange eventyrfigurer her, og glæd dit barn med nye eventyrfigurer, der hurtigt finder deres plads i legen. 

 

Alt i eventyrfigurer til børnenes leg

Uanset om barnet er til søde feer og enhjørninger eller til farligere fantasifigurer, findes de perfekte eventyrfigurer til rolleleg her. Figurerne er virkelig flot lavet med unikke detaljer, der gør legeoplevelsen endnu bedre, og de er skabt i en kvalitet, der holder til børns til tider vilde leg år efter år. Eventyrfigurer kan leges med af børn i mange aldersgrupper, og nye eventyrfigurer på børneværelset vil uden tvivl være et hit blandt både store og små. Find jeres favoritter her, og bestil online i dag.