• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
  • Dag til dag levering
Kinderkitchen

Kinderkitchen

Kinderkitchen er en køkkenserie, der er fremstillet til de små madglade børn. Køkkenredskaberne er miniature udgaver, udformet som dyr, der automatisk gør madlavningen meget sjovere og lærerig. Kinderkitchen er fremstillet i gode, sikre materialer, helt fri for pthalater og BPA.

6 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Mærke
  • Pris
    kr.
    kr.

Kinderkitchen køkkenknivene er udformet med elementer fra en hund, hvor tænderne på kniven udgør hundens tænder. Ligeledes er der en saks udformet som en pelikan med orange næb. Kinderkitchen køkkenredskaberne er derfor fantastiske, hvis du ønsker at lære dit barn at lave mad med køkkenredskaber, som dit barn faktisk kan håndterer helt selv og sikkert.


Lær at lave mad med en Kinderkitchen børnekniv

Kinderkitchen har måske svaret på nogle af dine madlavnings udfordringer, som du måtte have, når du laver mad sammen med børn. Du har sikkert lavet mad med dine børn eller børnebørn et utal af gange før, og du ved derfor, at dine køkkenredskaber såsom skarpe knive er noget, som dine børn har svært ved at bruge selv, både fordi det er farligt men også fordi køkkenredskaberne er for store til dem. En Kinderkitchen børnekniv er udformet, så den passer til små hænder, som gør det lettere for både dig og dine børn at lave mad sammen. 


Kinderkitchen køkkenredskaber - Så er der ingen der kommer til skade

Det er ikke kun en Kinderkitchen kniv, der er med til at gøre det lettere for dig og dine børn at lave mad sammen, også en saks i miniature udgave udformet som en pelikan er et redskab, der gør det nemmere for dit barn at lave mad. Saksen har et bedre greb til små hænder og en hætte, som beskytter de skarpe blade på saksen, når den ikke bruges. Kinderkitchen køkkenredskaber er en rigtig god ide at anskaffe sig, hvis man vil gøre madlavningen sjovere og det inkluerer også dit barn langt mere i processen, når de har deres eget udstyr.