• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg
Done by Deer

Done by Deer

Done by Deer er et dansk mærke, der designer interiør og legetøj til børnene- og deres forældre. De kombinerer moderne skandinavisk design med det funktionelle og giver det et sjovt og legende udtryk. Ønsket er, at legetøj og interiør fra Done by Deer skal stimulere barnets sanser og udvikling med materialer, farvekombinationer og detaljer, som små fingre og øjne elsker at udforske. Alle produkter er designet af Helene Hjort, der kombinerer innovativt design, sikkerhed og moderne farver. Når man køber legetøj fra Done by Deer er man altid sikker på, at de er testet for at overholde de strengeste europæiske sikkerhedsstandarder. Kollektionen består blandt andet af økologisk sengetøj, smart interiør til opbevaring på børneværelset, stor serie af flot melamin og legetøj til baby.

162 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Done by Deer hos Børnenes Kartel

Hos Børnenes Kartel er vi glade for at være forhandler af det lækre legetøj og børneinteriør fra Done by Deer. Ideen bag det forholdsvis nye mærke fra 2014 var at skabe en verden af innovative designs og sikkerhed i topklasse i en kombination af rolige flotte farver. Det lykkedes rigtig godt og det er derfor Done by Deer i dag er fast inventar hos Børnenes Kartel, med deres uimodståelige produkter til at præge enhver moderne families hjem.


Vi har et stort sortiment af Done by Deer online og i vores fysiske butikker i Herning, Silkeborg og Aalborg. Som stolt Done by Deer forhandler har vi gjort det nemt for dig at finde rundt i den store verden af Done by Deer produkter. Vi har inddelt mærket op i mindre kategorier så du nemt og overskueligt kan finde lige præcis det produkt der passer til barnet. Kom med ind i et univers af lækkert børnelegetøj og interiør i en rigtig god kvalitet.


Done by Deer babyudstyr og kvalitetslegetøj

Done by Deer laver babyudstyr og legetøj i en kvalitet som ikke er til at tage fejl af. Med deres store entusiasme for at lave produkter i et flot design, som skal kunne holde til en travl hverdag har Done by Deer manifesteret deres plads på det danske marked.


Done by Deer - Historien bag

Done by Deer er en dansk virksomhed, som blev etableret i December 2014. Siden deres spæde start har de designet en lang række moderne design- og livsstilsprodukter til familier med babyer og mindre børn. Fokus er på samspil mellem design og innovation og der er blevet udviklet en masse produkter med henblik på at skabe en flot og moderne tilværelse for familier med børn.

Med øje for at lave produkter i et simpelt skandinavisk design til familielivet har Done by Deer derudover stort fokus på at skabe naturlige produkter som alle overholder de europæiske sikkerhedskrav. Flere af deres produkter har udover at overholde de strenge sikkerhedskrav vundet flere priser ved den prestigefyldte Reddot design award for deres unikke design.