• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg
Corolle

Corolle

En fin og flot Corolle dukke fra det franske mærke Corolle er i en klasse for sig. Corolle har eksisteret siden 1979, og har gennem tiden vundet mere end 30 priser for deres smukke dukker. Dukkerne er designet, så de er tilpasset barnets forskellige aldre, og alle dukker er tilsat en æterisk olie, som giver en dejlig let duft af vanille - de er naturligvis uden phtalater, og er CE-mærket. I vores sortiment finder du også dukketøj og dukketilbehør, der passer til de flotte dukker. Corolle dukker bliver husket fra barndommen.

69 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Corolle hos Børnenes Kartel

Corolle er et traditionelt ældre fransk brand, der med sin oprindelse helt tilbage fra 1979 har vundet en lang række priser for deres mange flotte dukker som de har lavet gennem tiderne. Et mærke, som lægger stor vægt på det æstetiske, der laver de klassiske dukker som vi kender dem. I takt med tidens udvikling er Corolle dukkerne blevet CE-mærket og kommer i nye forbedret udgaver end tidligere af endnu højere kvalitet og uden phthalater. De søde og klassiske dukker vil helt sikkert vække gode minder fra barndommen. Vær med til at genskabe de gode minder og giv dit barn en sjov barndom med de flotte og traditionelle dukker fra Corolle.


Med en Corolle dukke og det tilhørende tøj har jeres barn mulighed for at komme i mange forskellig anledninger og situationer med dukken. Du kan både få tasker til den første skoledag, spisesæt, strandtøj, og mange andre ting. Du kan også bruge dukken til at få barnet nemmere til at børste tænder ved at sige dukken også skal med ud på badeværelset og have børstet tænder med dukke tandbørsten. Dit barn før en oplevelse ud over det sædvanlige, og det fine materiale gør, at de er særdeles holdbare uden, at det går ud over deres fine, æstetiske fremtoning. I vores sortiment finder du også dukketøj og dukketilbehør, der passer perfekt til en Corolle dukke. En Corolle dukke er tidløs både i udtryk og design, og dit barn vil være i stand til at huske de mange gode oplevelser med den i adskillige år efter.


Dukker i mange størrelser og for enhver smag

Hos Børnenes Kartel har vi et stort udvalg af Corolle produkter. Vi har forskellige Corolle dukker i forskellige størrelser. Til hver størrelse dukke finder du det flotte tilbehør som passer til den enkelte dukke. Er du på udkig efter dukketøj til den store Corolle Cheri babydukke på 52 cm har vi tilbehør som passer specifikt til den store dukke. Vi har også de små udgaver af Corolle mini dukker på blot 20 cm som kommer i sæt med lidt dertilhørende tøj. Ønsker i mere tøj til den lille dukke kan det købes i pakker ved siden af i nogle små fine pakker. Den klassiske og ikoniske Corolle mon classique 36 cm findes i mange forskellige farver og former. Den kan både fås i en blød og hård udgave. Så hvad end om det er de helt små eller lidt større børn der skal have en dukke findes der en model til det. I denne serie er der et hav af muligheder for at klæde dukkerne på til enhver anledning, med et stort udvalg af forskellige tasker og tøj sæt. De klassiske dukker kan fås i flere forskellige størrelser alt efter ønske og behov. De findes i helt op til 42 cm og helt ned til 30 cm, som er en premium udgave af dukkerne. I den sidste serie Corolle dukker har vi Ma Corolle 36 cm hvor specielt udstyret og tilbehøret giver uendelige muligheder til leg og sjove stunder.


Corolle som gave

Hvem elsker ikke at få en gave? Med en gave fra Børnenes Kartel får du oplevelsen af glæden ved at give, som er den største Skal du give en gave fra Corolle er deres klassiske dukker meget tæt på en perfekt gave. Med en af de klassiske og flotte dukker, samt dertilhørende tøj går du ikke galt i byen når du skal købe en gave til en du holder af. Hos Børnenes Kartel pakker vi med glæde din ordre ind, ganske gratis. Når du lægger din ordre i kurven vælger du blot den ønskede indpakning til den anledning du skal give gaven i.