• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
  • Dag til dag levering

Sebra dukker og tilbehør

Hos Børnenes Kartel finder du et stort udvalg af Sebra dukker og tilbehør. Vi er stolte forhandlere af Sebra dukkeseng, som har draget inspiration fra den store Sebra seng. De hæklede Sebra dukker har derfor mulighed for at sove i en seng, der kan ligne dit barns. Køber du den populære Sebra Anna dukke eller en af de mange andre Sebra dukker er der et stort udvalg af tilbehør hertil, blandt andet en Sebra dukkevogn som Sebra dukkerne kan blive puttet i.

1 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Mærke
  • Pris
    kr.
    kr.

Sebra Dukker og tilbehør hos Børnenes Kartel

De hæklede Sebra dukker er lavet med inspiration fra klassiske dukker og deres søde udtryk gør dem utrolig elskværdige. Alle hæklede Sebra dukker er lavet i 100% bomuld, ydermere dækker serien af Sebra dukker over et stort udvalg af mange forskellige Sebra dukker og tilbehør dertil. Sebra dukkerne er super flotte, med et sødt udtryk som mange børn og ikke mindst forældre kan have svært ved at modstå, ikke mindst grundet det gammeldags udtryk.

Dukkerne fra Sebra er yderst charmerende at se på, ikke mindst grundet deres tøj, som tilføjer lidt ekstra “nuttethed” til dukkerne. Sebra dukkerne kommer med et stort udvalg af dukketøj, således sætter kun fantasien grænser for dit barns kreativitet i påklædningen.

Sebra dukkerne er super smarte da fyldet i dukkerne bliver leveret i små poser, således kan dukkerne holde til maskinvask.

Sebra dukkesengen og Sebra dukkevognen er lækkert tilbehør til dukkerne, som gør det muligt at tage dukken med på tur eller ligge den fint til ro, så den kan få en dejlig lur. Som skrevet ovenfor, så har Sebra dukkesengen sit udgangspunkt i den originale Juno seng og både den og Sebra dukkevognen er lavet i det fineste træ. Ydermere kommer Sebra dukkevognen med gummibelagte hjul, så den er nærmest lydløs, når dukken skal på tur. Erfaringen viser at lydløse hjul er et stort hit, blandt både forældre og potentielle underboer.

Sebra dukke som gave

Er din sebra dukkevogn til gave? Hos børnenes Kartel kan du altid få pakket din ordre gratis ind. Du skal blot vælge hvilken indpakning du ønsker når du lægger din vare i indkøbskurven. Vi leverer inden for 1-2 hverdage.

Har du brug for hjælp eller vejledning er du velkommen til at kontakte os her.