• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
  • Dag til dag levering

Sebra babyseng og puslebord

Sebra Sengen, Baby & Jr. er en dansk-designet baby- og børneseng, som kan udtrækkes til juniorseng. Det var i sin tid, den berømte danske arkitekt Viggo Einfeldt, som tegnede sengen, kendt som Juno sengen. Sebra har i dag designrettighederne til det danske designikon, som vi hos Børnenes Kartel er utroligt stolte af at være forhandlere af. Et stykke dansk designhistorie, som med relanceringen i 2016 har fået alle de funktioner, som den moderne familie efterspørger. Samtidig er det en udtræksseng, som lever op til nutidens sikkerhedskrav og bedst af alt – en seng, der vokser med barnet og kan gå i arv til næste generation.

1 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Mærke
  • Pris
    kr.
    kr.

Sebra Seng hos Børnenes Kartel

Sebra Sengen bygger på designet bag den efterhånden ikoniske børneseng kaldet "Juno", som blev tegnet af arkitekt Viggo Einfeldt i 1942-43. I 2016 blev rettighederne til designet overdraget til Sebra, og efter at have forbedret designet, så det lever op til nutidens standarder for sikkerhed, blev den relanceret med navnet Sebra Sengen. I dag lever sengen op til alle europæiske sikkerhedskrav og standarder, ligeledes er den sikkerhedsgodkendt af den danske sikkerhedsstyrelse. Sebra Sengen er udstyret med en smart hæve/sænke funktion så den kan vokse med babyen. Derudover kan man tage siderne af, så Sebra sengen nemt kan forvandles fra en babyseng til en juniorseng. Det unikke design med de flotte tidløse tremmer på sengen er dog intakt, så Viggo Einfeldts oprindelige vision om en sikker og smuk barneseng er bevaret. Det er en gennemført højkvalitetsseng, som med sikkerhed i højsædet giver glade forældre og et barn der sover trygt om natten.

Den sikre og smukke Sebra Seng

Sebra Sengen er malet med miljøvenlig og giftfri maling. Dette giver dit barn de bedste omgivelser at være i, når det opholder sig i sengen. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af og med det store fokus på sikkerhed og komfort, er sengen en rigtig god investering i en tryg nattesøvn til jeres barn.

Hos Børnenes Kartel finder du lige præcis den farve seng, som du ønsker. Sebra Sengen kommer med en smart justeringsfunktion, så den kan bruges i til meget andet end søvn. Dette får jeres barn til at føle sig komfortabel og tryg i sengen.

Sebra Sengen kommer med et lille stykke Danmarkshistorie og kan måske virke en smule genkendelig. Den oprindelige Juno seng, som Sebra Sengens design bygger på, blev nemlig brugt i “Far til fire” filmene og er kendt under navnet “Lille Per seng”.

Sebra Sengen er lige så funktionel som den flot, med dens traditionelle design. Sebra sengen passer ind til de fleste hjem med dens nordiske designlinjer. Den er lavet i robust birketræ, som gør den meget holdbar og at den kan bruges af flere søskende eller gennem flere generationer. Lille Pers seng er indbegrebet af en klassiker, hvis tidsløse design vil pynte på langt de fleste børneværelser.

Sepcielle forhold ved køb af Sebra Sengen

Hvis du bestiller Sebra sengen har du, som altid hos Børnenes Kartel, 14 dages returret. Har du brug for vejledning omkring en af vores Sebra senge kan du kontakte os her. Sebra sengen er så stor at den skal leveres med fragtmand. Når du har foretaget din bestilling vil vi kontakte dig for at få yderligere information omkring levering, da fragtmanden kræver at der en person tilstede ved overdragelse.