• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
  • Dag til dag levering

Sebra baby- og tumlinge legetøj

I Sebras sortiment finder man legetøj lavet i lækre naturmaterialer, flotte farver og et twist af humor. Materialerne er gerne træ og bomuld, som bliver brugt på de fleste af legetøjs produkterne, da designerne er meget opmærksomme på, at Sebras legetøj ikke indeholder farlige stoffer. Udvalget består af alt lige fra hæklede bamser, rangler, flotte stofbøger til puslepladsen og barnevognen, træ puslespil, stabel kasser, puttekasser og meget mere. Se vores flotte udvalg af legetøj fra Sebra hér - og bestiller du inden klokken 14 afsender vi din vare samme dag.

33 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Mærke
  • Pris
    kr.
    kr.

Sebra baby og tumlinge legetøj

Hos Børnenes Kartel har vi et stort udvalg af forskelligt baby og tumlinge legetøj. Find blandt andet vores forskellige Sebra elefanter, enten som rangle, uro, og meget mere. Ligeledes kan du her finde den populære hæklede elefant og Sebra barnevognskæde som er elsket af rigtig mange børn. I vores kategori med Sebra legetøj finder du ligeledes Sebra værktøj, Sebra elefanter på hjul, Sebra puslespil og meget mere.

Med andre ord - kun fantasien sætter grænser for mulighederne i det spændende udvalg af Sebra legetøj. Se det ovenfor.

Sebra legetøj for enhver smag

Sebras populære hæklede elefant barnevognskæde er det perfekte tilbehør til barnevognen, der kan underholde dit barn på en gåtur ud i det blå. Den søde lille elefant passer perfekt til barnevognen og Sebra barnevognskæden er blot en af mange ting som vi tilbyder i vores baby og tumlinge legetøj. Den hæklede Sebra dino er et hyggeligt legetøj, der kan imponere de fleste babyer. Den er meget stimulerende for de små at lege med og se på.

Sebra puslespillene er sjove og lærerige. De er ideelt som hjernegymnastik til dit barn, og styrker barnets motoriske udvikling. Det samme gør sig gældende for Sebra bolde, der også er godt som motorisk legetøj til børn, med en Sebra hæklet bold kommer leg og læring i højsæde.

Sebra elefanterne er et helt kapitel for sig selv, med ovenstående udvalg, er der rig mulighed for at finde en elefant, som kan bruges til at skabe tryghed hos dit barn. Det samme gør sig gældende for den hæklede dino der fås i forskellige modeller med genkendelige billeder på.

Find dit barns indre håndværker frem med Sebra værktøj - det søde Sebra værktøj er en blød start at komme i gang med at bygge. Få de små Sebra værktøjsprodukter som rangle, så er dit barn klar til at give en hånd med når der skal fikses noget i hjemmet.

Sebra legetøj som gave

Hos Børnenes Kartel tilbyder vi gratis indpakning på alle ordrer. Så hvis ordren er en gave kan du nemt vælge hvilken indpakning du ønsker når du lægger produktet i indkøbskurven.

Har du spørgsmål vedrørende produkterne er du altid velkommen til at kontakte os her.