• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
  • Dag til dag levering

MaMaMeMo legemad og legekøkken

Mamamemo legemad er sjovt legemad til børn i flere aldersgrupper. Med et Mamamemo legekøkken og dertilhørende legemad har barnet mulighed for at føle sig som en del af madlavningen, når forældrene er i køkkenet. Legen med legemad inspirerer barnet, samtidig med at det kan være med til, at udvikle barnets motorik. Mamamemo legemad er perfekt til rolleleg, hvor barnet eksempelvis kan lege kok på en restaurant. Her på siden finder du et skønt udvalg af Mamamemo legemad. Vælg imellem alt fra et morgenmadssæt i træ, til en butikskøledisk eller enkelte legemadsingridienser som bananer, jordbær og æbler. Se udvalget herunder. Og se alt legemad her.

137 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Mærke
  • Pris
    kr.
    kr.

Legetøj, der giver lyst til at lave mad

Er der noget, Mamamemos legemad giver lyst til, så er det at lave lækker mad. Selv for de mindste. Med vores store udvalg af Mamamemo legemad kan dit barn få lov til at lave mad hele dagen, da der kan vælges mellem morgenmad, frokost og aftensmad samt frugt, grønt og kager, når der skal serveres en god snack mellem hovedmåltiderne.

Vi elsker Mamamemo legemad, fordi det er i så god og holdbar en kvalitet. Maden kan derfor uden tvivl tilberedes og serveres et væld af gange, uden maden bliver mindre lækker af det.

Fantasien og den indre kok kan derfor få frit spil.

Mamamemo legemad – et virkelighedstro design

Legemad er noget, de fleste kan associere deres barndom med. Det er derfor også uden tvivl en ganske uundværlig ingrediens i barndommen. Det skønne ved Mamamemo legemad er, at det kan leges med, præcis som det er. Men, det kan også bruges til at lege kantine, restaurant eller mors køkken med sammen med bamser, dukker eller andre søskende.

Mamamemo legemad er uden tvivl noget af det mest populære legemad på markedet, fordi det er så virkelighedstro. Det er lige før, der ikke kan kendes forskel på rigtige vaffelkiks og dem fra Mamamemo – så legemaden vækker med garanti en lyst til at lave mad hos barnet.

Stort udvalg af Mamamemo legemad

Der er ikke det, som dit barn ikke kan få lov til at lave med Mamamemo legemad. For der er vitterligt alt, hvad hjertet og maven begærer her på webshoppen. Se bare vores store udvalg af grøntsager, snacks, morgenmadsprodukter, pålæg, køkkenredskaber, frugt og meget mere.

Der er rig mulighed for, at barnet kan få lov til at dykke ned i en verden af mad, og at du kan støtte barnet i at lære mere om mad, end hvad han eller hun allerede kan. Hvad med en lækker kajkage til kaffen? Eller jordbær til dessert? Alt det og meget mere kan serveres med vores udvalg af Mamamemo legemad.

God, dansk kvalitet

Kvalitet er noget, vi ikke ønsker at gå på kompromis med. Det er netop også derfor, vi nøje har udvalgt Mamamemo legemad til vores shop. Det er designet og produceret i træ og har så mange detaljer, at det kan være svært at skelne det ægte fra legemaden. Det er vi vilde med, da det i høj grad understøtter børns fantasi, rollelege og dermed også udvikling. 

Legemaden er ganske sikker at lege med og indeholder hverken farlige kemikalier eller stoffer. Kvaliteten er tilmed så god, at legemaden sagtens kan gå i arv til mindre eller kommende søskende.

Klik dig gerne gennem vores fantastiske udvalg af legemad fra Mamamemo og se, om ikke du kan sammensætte nogle lækre råvarer, køkkenredskaber og andet, som kan sætte fut under kedlen og panden hos den lille derhjemme.

Som barn er det altid sjovt at få lov til at lave mad til andre – og det kan på bedste vis lade sig gøre med Mamamemo legemad. Se også vores store udvalg af andre produkter fra MaMaMeMo: udeleg, udklædning, værktøj og meget mere!