• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg

Maileg mus

Maileg laver mange skønne produkter, og disse Maileg mus er absolut ingen undtagelse! De små, søde Maileg mus kommer i så mange forskellige og sjove udgaver, at du let kan opbygge et hyggeligt univers fyldt med leg og glæde. De små Maileg mus fylder ikke meget og er 12 cm. høje. De er derfor nemme at tage med i tasken eller på de lange, kedelige køreture.

96 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Mus Maileg - byg dit eget Maileg univers

Hos Børnenes Kartel finder du et stort udvalg af de skønne Maileg mus. De kan hver især bidrage til et legerigt univers, hvor de mange historier blot venter på at blive fortalt med hjælp fra de søde Maileg mus. Mangler din Maileg mus en sjov legekammerat, så se på vores udvalg af de populære Maileg kaniner i størrelserne my og micro, str. 1, str. 2, str. 3, str. 4 og str. 5. De elsker at blive leget med, og de bliver uden tvivl gode venner med dine Maileg mus.

En verden af små Maileg mus

 

De søde og meget charmerende Maileg mus er meget populære blandt børn. De er også enormt søde og kan med deres tilbehør og tøj nemt bruges til at lege sammen med andet legetøj eller til at skabe en helt særlig verden kun for dem.

 

Nogle af de søde Maileg mus kommer i små, nuttede tændstikæsker, der fungerer som deres seng, mens andre bærer rundt på en kuffert eller en lækker ost, som kan spises senere, når sulten melder sig.

 

Det særlige ved musene fra Maileg er, at de har hver deres personlighed, herunder lillebror, storebror, storesøster og tvillingemus, hvilket gør det muligt at åbne for en verden af rollespil. Se også mor & far og baby mus.

 

Masser af tilbehør til Maileg mus

 

Søde mus skal selvfølgelig også have sødt tilbehør. Det har vi sørget for her på shoppen, hvor du kan købe alt lige fra de sødeste små soveposer og nattøj til et danseværelse og campingtelt.

 

Der er næsten ingen grænser for, hvad du kan få til de søde Maileg mus. De er med på det hele og vil hellere end gerne ud at opleve en masse sjove ting. Er dit barn derfor helt vild med Maileg eller med mus, er det mere end oplagt at give en sød mus eller to sammen med noget tilbehør i gave. Det vil med garanti bringe en masse glæde.

 

Maileg mus i forskellige størrelser

 

De skønne Maileg mus kan bringe smilet frem på enhver, uanset hvilken størrelse de er. Vi har samlet mus i forskellige størrelser, hvorfor du kan finde alt lige fra Maileg mus i 12 cm og 13 cm til maileg mus i 50 cm.

 

Vi udvider hele tiden sortimentet alt efter, hvad der er efterspørgsel på, og hvad der kommer af nye søde mus fra Maileg. Vi kan virkelig ikke stå for dem, og vælger derfor altid de sødeste mus ud til dig og dine børn.

 

De fås endda til rigtig gode priser, så du har mulighed for at sætte musene sammen på kryds og tværs.

 

Legetøj i høj kvalitet

 

Maileg er uden tvivl et af de helt populære brands på vores webshop. Det kan vi også godt forstå, da deres designs og mus er i en klasse for sig selv. Men kvaliteten er der heller ikke en finger at sætte på.

 

Når du derfor køber Maileg mus, kan du forvente at få legetøj, der rent faktisk kan holde til at blive leget med, og som holder sig pænt i rigtig lang tid. Legen kan derfor få lov til at udfolde sig på bedste vis.

Køb gerne en Maileg mus eller to i dag og glæd dit barn allerede om ganske få dage. Vi pakker og sender nemlig din valgte Maileg mus så hurtigt, som mus kan spise ost, så du ikke behøver vente længe på at overraske din guldklump.

 

Skal den pakkes ind som gave, så den på alle måder er en overraskelse, gør vi også gerne det for dig. Det vælger du blot, når du lægger den i kurv. Så sørger vi for at pakke den rigtig pænt ind. Se også Best Friends dukker fra Maileg og bamser fra Maileg!