• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering

Liewood sengetøj

Liewood sengetøj gør tiden i dynerne endnu mere behagelige for dit barn, som har brug for meget søvn og derfor bruger endnu flere timer på at ligge under dynen. Med Liewood sengetøj er du sikker på, at dit barn sover trygt og uforstyrret, så batterierne kan lades op på bedst mulig måde. Liewood sengetøj er af 100 % økologisk bomuld og GOTS-certificeret, så du trygt kan lade dit barn putte sig i det bløde og lækre sengetøj fra Liewood. Det økologiske bomuld går igen over hele linjen hos Liewood, hvilket er en f.eks. meget rart når det er noget man skal ligge på - det kunne eksempelvis være Liewood stræklagner.

13 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Sengetøj Liewood - blødt og lækkert

Det flotte og super bløde Liewood sengetøj fås til både baby og junior. Liewood sengetøj er lavet af det lækreste økologiske bomuld, som er behageligt for baby og barn at ligge med. Liewoods kollektion af sengetøj består af mange forskellige prints - eksempelvis paper plane, cat og panda. Alle sæt er med praktisk lynlås, så dynen ikke ryger ud af det fine Liewood sengetøj. 

Liewood sengetøj i høj kvalitet

Hos Børnenes Kartel går vi meget højt op i kvalitet, da vi ønsker, at vores udbudte produkter skal holde så længe som muligt og give glæde i rigtig lang tid hos børn. Liewood sengetøj er ingen undtagelse, da det er sengetøj i bedste kvalitet, som kan vaskes om og om igen, uden det giver et slidt sengetøj.

Den høje kvalitet sikrer også, at sengetøjet er noget, barnet glæder sig til at skulle putte med hver aften, eller som det har lyst til at tage med ind på sofaen, når den står på film og hygge. Det er sådan, det skal være med sengetøj, da det er med til at sikre afslapning og den gode og dybe søvn.

Sengetøj til børn og forældre

Det unikke ved Liewood er, at de designer sengetøj til både børn og forældre. Du kan derfor finde matchende sengetøj til dig og dit barn, hvis du har lyst til det – også når barnet vokser ud af en babydyne og har brug for en juniordyne.

Men, fordi de designer sengetøj i så mange forskellige størrelser, har barnet også mulighed for at få sit yndlingssengetøj på, selvom voksealderen er sat ind, og barnet er vokset ud af babydynen eller juniordynen.

Liewood sengetøj kan sagtens benyttes af voksne også, da deres designs består af flotte prints og farver, som passer perfekt ind i et moderne hjem – har du derfor lyst til at have et matchende sæt sengetøj sammen med dit barn, er det en mulighed.

Liewood sengetøj til både piger og drenge

Det er forskelligt, hvad børn godt kan lide af farver og motiver. Hos Børnenes Kartel har vi så vidt muligt forsøgt at sammensætte et udvalg af Liewood sengetøj, der både henvender sig til piger og drenge med print af dinosaurer, panterpoter, regnbuer og prikker samt farver som rosa, gul, blå og sand.

Der er derfor rig mulighed for at finde et sæt sengetøj fra Liewood, der falder i rigtig god jord hos din dreng eller pige – uanset hvad barnet kan lide af farver eller motiver.

Overrask med lækkert sengetøj fra Liewood

Det betyder rigtig meget for børn, hvilket sengetøj de skal puttes i sengen med. Er du sikker på, der gemmer sig en ny favorit blandt vores udvalg af Liewood sengetøj, er det bare med at finde den rette størrelse og klikke det ned i kurven.

Liewood sengetøj er den perfekte gave til børn, der ønsker sig nyt og lækkert sengetøj med spændende mønstre, farver eller motiver. Men, det er også en god gave til nybagte forældre, der gerne vil have den bedst mulige kvalitet og et sengetøj, der stimulerer barnets sanser. For det kan Liewood sengetøj – og det er også, hvad det er designet til.

Hos Børnenes Kartel pakker vi altid gaver ind ganske gratis og sender dem afsted, så de er klar til at blive givet til den heldige modtager. Du skal blot give besked om det til os ved køb. Så sørger vi for at pakke gaven fint ind.

Shop også de søde Liewood badekåber, Liewood håndklæder og Liewood puslepuder