• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering

Liewood håndklæder og vaskeklude

De fine Liewood håndklæder og Liewood badekåber er lavet i lækkert blødt kvalitet. Et Liewood håndklæde er lavet af 100% økologisk bomuld og er perfekt til at varme og tørre baby efter et bad. Håndklæderne er med hætte i det ene hjørne og designet med panda eller kat, som giver et sødt udtryk. Liewood håndklæde og Liewood badekåbe er et musthave til dit barn -  så lækre og bløde, at de bliver brugt igen og igen.

18 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Wellness med en Liewood håndklæde

Når de små kommer ud af badet eller skal hygge sig i sofaen med en god film og nattøj på, så er en Liewood badekåbe dejlig blød og lækker til at have over sig for at skabe ekstra hygge stemning. Liewood håndklæder er designet med små nuttede øre, så dit barn enten kan være en lille blød panda, en hoppende kanin eller en kat, der spinder. En Liewood håndklæde og badekåbe fås i naturfarver, så der helt sikkert er en som også dit barn vil elske at have på.

Kan du ikke få nok af dette skønne mærke? Så se vores udvalg til børneværelset: her finder du blandt andet Liewood uroer, Liewood sengetøj, Liewood stofbleer, Liewood puslepuderLiewood opbevaringskurve og meget mere!

Liewood håndklæde - Noget til enhver smag

Hvad end dit barn ønsker sig den flotte liewood håndklæde med kanin, med elefant eller med noget helt tredje, så har vi et godt udvalg her hos Børnenes Karte. Liewood fabrikant på et af de sødeste tøjmærker, som er tilgængelige i Danmark på nuværende tidspunkt. Deres sjove udforminger har givet håndklæder et helt nyt og legesygt udtryk, som vi synes er et rigtig skægt tiltag.

 

På mange moderne børne håndklæder, heriblandt håndklæder fra Liewood er der imidlertidigt også blevet plads til en hætte og det er netop denne, som bringer de sjove dyre-referencer i spil. Herunder de tydelige panda-referencer, som ses på Liewood håndklæder med dyre applikationer.

Det bæredygtige fokus

 

Liewood er et af mange firmaer, som ser sig selv som værende et bæredygtigt brand. Men hvor det for mange andre brands blot handler om det økologiske, handler det ligeså meget om kvaliteten af Liewood badekåber. Med dette menes der, at firmaets erklærede ambition er, at deres produkter skal holde i mere end en enkelt generation. Således opfordrer de også til at give eller sælge deres brugte Liewood morgenkåber videre. Hvis dette sker vil flere børn få glæde af samme produkt - en smuk og bæredygtig tanke, som muliggøres af den høje kvalitet på produktet.

 

Leder du efter en Liewood badekåbe på udsalg? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Her kan du se, om vores Liewood badekåber er på udsalg. Det er de af og til. Det kunne f.eks. være i forbindelse med Sommerudsalg eller Back Friday. Det er dog langt fra sikkert, at det kommer på udsalg. Så derfor vil det være en god ide, at tilmelde sig vores nyhedsbrev. Så kan du blive opdateret på vores nyeste udsalg og tiltag. Det vil også være et godt sted at melde sig til, hvis man vil have information om nye styles indenfor Liewood badekåber.