• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg

Liewood badekåber

Der er ikke noget så skønt for et barn som at gå rundt i en badekåbe, når man skal vågne om morgenen eller bare gerne vil hygge sig ekstra meget om søndagen. Med en badekåbe fra Liewood er det om noget muligt, da de svøber sig om kroppen og er behagelige at have på for ethvert barn.

7 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Liewood er kendt for deres gode og høje kvalitet, hvilket også gælder for deres badekåber, som er lavet af 100% økologisk frotté, der er blødt og behageligt mod huden. Hos Børnenes Kartel har vi et stort udvalg af de sødeste Liewood badekåber til børn, som bare venter på at blive fundet.

En sød Liewood badekåbe til barnet

 

Hos Børnenes Kartel er vi vilde med badekåberne fra Liewood, fordi de er så søde og unikke. Det er svært ikke at falde pladask for en morgenkåbe med små øre og øjne fra en kanin, panda, enhjørning eller løve.

 

Badekåberne fra Liewood er ikke kun søde, da de også har lommer, der kan bruges til at ligge sutter eller legetøj i. Fordi de er lavet af frotté, suger de vand til sig efter badet, eller hvis turen har været gået til stranden eller den lokale sø og holder barnet tør.

 

Det er muligt at stramme badekåberne med et bælte, så de sidder tæt ind til kroppen på barnet og derfor kan holde sig dejlig varm.  En Liewood badekåbe til børn kan med fordel bruges en langsom søndag morgen, hvor der gerne må morgenhygges i flere timer eller om aftenen, hvor det er rart at slappe af og få varmen, inden nattøjet skal på.

Shop også Liewood sengetøj og Liewood håndklæder.

 

Badekåber til både piger og drenge

Bådekåber er for både piger og drenge, og det er udvalget på vores shop også. Vi har nemlig samlet et udvalg med farver, der både er neutrale og mere kønsbestemte, så der er noget for ethvert barn. Du finder derfor badekåber i farver som grøn, orange, blå, rosa og sandfarve. Der er derfor god mulighed for at finde en morgenkåbe i dit barns yndlingsfarve.

Størrelser er der også mange af, og du kan derfor finde badekåber fra Liewood i størrelser fra 1-6 år. Vi opdaterer selvfølgelig vores udvalg af de søde og charmerende badekåber fra Liewood i takt med, at nye modeller bliver til. Se mere: Liewood stofbleer og Liewood puslepuder.

En badekåbe børn har lyst til at bruge

 

Børn er som regel ret kræsne med, hvad de gerne vil have på. Heldigvis lever en Liewood badekåbe op til de strenge krav børn har til deres tøj, da materialet er nøje udvalgt og tænkt til at kunne gøre børn glade og tilpasse. Alle badekåber svøber sig derfor om børnenes kroppe og holder dem varme, så længe de har lyst til at have den på.

 

Det er derfor den perfekte overraskelse til dit barn, hvis hygge om morgenen eller om søndagen er en stor prioritet. Fordi materialerne er i så god kvalitet, tåler badekåberne at blive brugt og vasket om og om igen, uden det går ud over den bløde og dejlige fornemmelse, som har gjort badekåberne så populære.