• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 449 kr. til pakkeshop
  • Vi afsender inden for 1-2 hverdage

Konges Sløjd stofbleer

Konges Sløjd stofbleer er lækre stofbleer lavet i smukke farver. Som med andre varer fra Konges Sløjd, får du et produkt som er lavet i 100% økologisk bomuld. Naturmaterialerne betyder, at jo flere gange stofbleerne vaskes, jo blødere bliver de. Disse materialer er samtidig med til at give børnene den bedst mulige komfort. Hos Børnenes Kartel har du mulighed for at købe de populære Konges Sløjd stofbleer i pakker af henholdsvis 3 og 10 stk. Du finder vores store udvalg af Konges Sløjd stofbleer til både piger & drenge herunder.    

10 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Pris
    kr.
    kr.

Kongens Sløjd stofbleer – et fantastisk hjælpemiddel i hverdagen

 

Der er ingen tvivl om, at stofbleer er en helt igennem fantastisk og genial opfindelse til småbørnsfamilier. For det er bleer med mange skønne funktioner såsom underlag ved puslebordet, til at hænge over skulderen, når der skal gylpes, som soldække på terrassen og endda også som en dejlig og blød nusseklud for barnet selv. Har du endda også brug for noget smart og praktisk til pusletasken, passer de også perfekt til dette.

 

Stofbleer er og bliver en fast del af det at have børn – om det så er moderne eller ej, da de har så praktisk en funktion, at det er svært at undvære dem. Men, blot fordi de er praktiske, behøver de ikke at være kedelige at se på.

 

Derfor har vi samlet et lækkert udvalg af Kongens Sløjd stofbleer. For er der noget, Kongens Sløjd forstår sig på, så er det et flot og lækkert design. Går du derfor også bare en smule op i dette, er der med garanti noget at finde for dig her.

 

Bløde og behagelige Kongens Sløjd stofbleer

 

Kongens Sløjd stofbleer er som sagt fremstillet af 100% økologisk bomuld. Det kan vi godt lide her hos Børnenes Kartel, da det giver dig og dit barn den absolut bedste komfort – uanset om du godt kan lide at bruge stofbleer i forbindelse med bleskift, som gylpeklud eller bare som underlag.

 

Det er derfor også stofbleer, der er lavet med omtanke og tanke på at være i en kvalitet, der kan holde til at blive brugt om og om igen, uge efter uge. Tiltaler det dig som vordende, nybagt eller erfaren mor, er det bare at dykke ned i vores udvalg af søde og charmerende Kongens Sløjd stofbleer.

 

Kongens Sløjd stofbleer i forskellige farver og mønstre

 

Der var engang, hvor stofbleer som regel bare var ensfarvede. Den tid er forbi, og det er om noget en ting, som Kongens Sløjd har taget til sig med deres stofbleer. For de er på ingen måder kedelige i brug, da de er med flotte og naturlige farver samt mønstre, der matcher deres øvrige udvalg af babyprodukter såsom babynest, sengetøj, puslepuder og meget andet.

 

Kunne du derfor godt tænke dig at få lidt flere farver og mønstre ind i en hverdag, der nogle gange kan føles lidt lang på grund af mange bleskift, gråd og gylp, er vi sikre på, at du finder noget, der passer helt perfekt i udvalget her.

 

Køb Kongens Sløjd stofbleer hos Børnenes Kartel  

 

Der er ingen grund til at lade dig nøjes, når du kan få lækre og flotte stofbleer til spotpriser her hos Børnenes Kartel. Priserne er sat så lave som muligt, så du bare kan shoppe løs, hvis du mangler en del stofbleer – for der går hurtigt mange til i løbet af en dag og en uge. Så køb hellere lidt ekstra end for lidt, da de nok skal blive brugt hurtigere, end hvad vaskemaskinen kan følge med til.

Kontakt os endeligt, hvis du har spørgsmål.