• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 449 kr. til pakkeshop
 • Vi afsender inden for 1-2 hverdage

Konges Sløjd sengetøj

Konges Sløjd sengetøj er eksklusivt og blødt sengetøj med smukke prints. I det store udvalg af Konges Sløjd sengetøj findes der sengetøj til baby, junior og voksen - så der er sengetøj til hele familien. Med Konges Sløjd baby sengetøj kommer babyen til at sove i det fineste sengetøj. Konges Sløjd voksen sengetøj og Konges Sløjd junior sengetøj er ligeledes lavet i de fineste prints med flotte detaljer som er enkle - Netop det som Konges Sløjd sengetøj er kendt for.

33 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Pris
  kr.
  kr.

Konges Sløjd sengetøj er lavet i 100% økologisk bomuld, hvilket gør det blødt og lækkert. Sengetøj fra Konges Sløjd er GOTS-certificeret, hvilket betyder Global Organic Textil Standard og er definitionen af højeste krav for at sikre økologisk status hele vejen gennem et produkts fremstilling og materialer. Konges Sløjd sengetøj fås i mange forskellige farver og mønstre, som kan sættes sammen med deres andre produkter. Vælg blandt andet imellem det populære sengetøj med lemon eller parachute print. Se vores store udvalg af Konges Sløjd sengetøj herunder!

Sov godt med Kongens Sløjd sengetøj

 

Søvnen er vigtig for både de helt små og de voksne. Sengetøjet er en vigtig del af søvnen og med Kongens Sløjd sengetøj vil du og resten af familiens medlemmer opleve en kvalitet, der nærmest er ulig andre. Med sengetøj i en 100% økologisk og silkeblød kvalitet, kan du kun komme til at sove godt.

 

Med de smukke og tidløse prints, der samtidig er kønsneutrale og derfor kan bruges af begge køn, er det ikke svært at finde det næste sæt sengetøj til babyen, junior eller jer som forældre.

 

Vi er helt sikre på, at du finder et sæt sengetøj, der matcher din smag, uanset om du har brug for Kongens Sløjd babysengetøj, juniorsengetøj eller til mor og far.

 

Sengetøj med et drys eventyr og magi

 

Kongens Sløjd har skabt et univers fuld af eventyr og magi for både børn og voksne. Det er også blevet overført til deres sengetøj, da hvert eneste print har små detaljer, der er med til at gøre sengetøjet til noget særligt.

 

Nogle af de mange prints tager også afsæt i den natur, der omgiver os, og som gør mange gode ting for os. Det er vi helt vilde med her på Børnenes Kartel, da det gør noget så almindeligt som sengetøj til noget helt særligt og nærmest magisk.

 

Vil du gerne have et Kongens Sløjd sengetøj med magi og eventyr, er du velkommen til at dykke ned i vores spændende udvalg.

 

Matchende sengetøj til hele familien

 

Var det noget med matchende sengetøj til både baby, junior og jer som forældre? Så er det muligt at få Kongens Sløjd sengetøj, der matcher til hele familien. Flere af deres prints er helt kønsneutrale, hvorfor det ingen årsag er at finde et sæt sengetøj, som hele familien kan blive enige om at pakke dynen ind i.

 

Med et matchende Kongens Sløjd sengetøj i gode materialer kan I være sikre på at hele familien sover godt hver eneste nat.

 

Kongens Sløjd sengetøj – et sengetøj, man forelsker sig i

 

Sådan har vi det i hvert fald, når vi kigger udvalget af lækkert Kongens Sløjd sengetøj igennem. Det er så lækkert og på alle måder gennemført, at det er et sengetøj, man ikke har lyst til at tage af dynen igen. Sådan skal det jo netop være, da det betyder, at du og familiens andre medlemmer kan lægge jer godt til rette i sengen og falde hurtigt i søvn hver eneste aften.

 

Vi opdaterer naturligvis udvalget i takt med, at nye kollektioner kommer ud. Udvalget er dog allerede spændende og består af mange forskellige prints og størrelser. Find derfor gerne din favorit og bestil den hjem allerede i dag, så du hurtigst muligt kan mærke den høje komfort og den silkebløde fornemmelse, som børn og voksne i hele Danmark elsker Kongens Sløjd sengetøj for.

 

Den høje kvalitet sikrer også, at sengetøjet kan vaskes igen og igen uden at blive kedeligt eller slidt at se på. Se også: Konges Sløjd babynest, Konges Sløjd puslepude, Konges Sløjd sengerand, Konges Sløjd stofbleer og Konges Sløjd uro