• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
  • Dag til dag levering

Konges Sløjd pusletasker

En lækker og rummelig pusletaske er et must, når guldklumpen er kommet til verden. Med en Kongens Sløjd pusletaske kan du få opfyldt dine praktiske behov, når du skal ud ad døren – helt uden at gå på kompromis med designet.

Udover pusletasker forhandler vi også pusleunderlag. Begge dele i flotte farver og med dekorative mønstre.

Glæd din baby med en pusletaske fra Konges Sløjd. Se udvalget her på siden.

14 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Mærke
  • Pris
    kr.
    kr.

Hos Børnenes Kartel har vi et spændende udvalg af Kongens Sløjd pusletasker i de fineste naturfarver og som udelukkende er lavet af 100% økologisk bomuld. De er rummelige og har god plads til alt det, en nybagt mor eller far har brug for til sin lille baby efter fødslen, eller når verden skal udforskes.

Kom godt ud ad døren med en Kongens Sløjd pusletaske

Der er ingen tvivl om, at en pusletaske er et need to have i en hverdag, hvor der er bleer, flasker og sutter over det hele. Med en flot Kongens Sløjd pusletaske bliver du fri for at glemme tøj, bleer og andet praktisk til din guldklump samtidig med, at du stadig kan se smart ud, når I sammen skal ud ad døren.

Fælles for alle pusletasker fra Kongens Sløjd er, at de er rummelige med flere store og små lommer, som gør det nemt at organisere de vigtigste ting til dig og din guldklump. Der følger også et praktisk pusleunderlag med, så du altid er forberedt, hvis tøj eller bleer skal skiftes.

Dansk kvalitet og god holdbarhed

Vil du gerne have en pusletaske, som du kan være sikker på holder, bliver du mere end glad for din Kongens Sløjd pusletaske. Den er designet og konstrueret til at kunne holde til mange ture ude og kan derfor ved rette vedligehold sagtens bruges til flere små guldklumper.

Med til en Kongens Sløjd pusletaske følger der også en justerbar lang strop, som gør livet som forælder lidt lettere, da den gør det muligt at hænge pusletasken over styret på enten barnevognen eller klapvognen. Den hjælper dig derfor på alle måder til at møde verden på bedste vis sammen med din baby.

Køb din Kongens Sløjd pusletaske online i dag

Hos Børnenes Kartel er vi vilde med Kongens Sløjd pusletasker og deres øvrige produkter, fordi de er i så god en kvalitet. Det er vores kunder også, så derfor skal du være hurtig, hvis du gerne vil have fingrene i en af de lækre modeller, som vi tilbyder her på siden.

Finder du en favorit, og forelsker du dig fuldstændigt i den, sender vi den til dig allerede i dag, hvis du bestiller den inden klokken 14.00. Så har du den i hænderne inden for ganske få dage og kan tage afsted på hyggelige ture i byen eller naturen og stadig have alt lige ved hånden.

Ellers er du også velkommen til at tjekke vores øvrige udvalg af Kongens Sløjd produkter ud. Vi har både smukke uroer til sengen, sødt sengetøj, bløde sengerander og mange andre lækre produkter, der bare venter på at blive brugt af dig og din guldklump.

Skriv eller ring gerne til os, hvis du gerne vil vide mere, eller du har andre spørgsmål.