• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering

Konges Sløjd børnetøj

Konges Sløjds børnetøj er lavet i skandinavisk stil og design. Tøjet er lavet i nedtonede og neutrale farver, som gør designet flot og enkelt. I Konges Sløjds sortiment af tøj finder du blandt andet bukser, savlesmække, bodyer og jumpsuits. Konges Sløjd tøj er designet med mærkets velkendte mønstre og prints som også er at finde på eksempelvis deres Konges Sløjd sengetøj og Konges Sløjd puslepuder. Vælg eksempelvis imellem Konges Sløjd tøj med det populære parachute eller lemon print. Du finder det populære tøj fra Konges Sløjd, til både piger og drenge, i flere forskellige farver herunder. 

13 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Konges Sløjd tøj hos Børnenes Kartel

Leder du efter Konges Sløjd tøj til børn så er du kommet til det rette sted, hos Børnenes Kartel har vi et stort udvalg af konges sløjd tøj. Vi har eksempelvis et stort udvalg af Konges Sløjd heldragter, Konges Sløjd bloomers og Konges sløjd kjoler.

Konges Sløjd er virkeligt et mærke, som danskerne har valgt at tage til sig. Det er faktisk et af vores mere populære mærker her hos Børnenes Kartel. Mærkets popularitet er fuldt fortjent, da det virkeligt har fanget en unik kombination af luksuskvalitet, design i verdensklasse og en prisniveau, hvor langt de fleste kan være med.

Konges sløjd tøj: Ideologi og historie

Tøjproduktion i 2018 kommer med et stort ansvar. Det kommer både med et ansvar for de forbrugere det ender på i sidste ende. Men det kommer med et lige så stort ansvar for dem som de får til at producere tøjet i første omgang. Konges Sløjd tøj bliver produceret under ordentlige forhold. På fabrikker som overholder de strengeste arbejdsforholds-krav. Dette bliver ligeledes håndhævet hårdt, således er der altid dialog mellem hovedkontoret og leverandørerne af Konges Sløjd tøj.

Firmaets hovedkontor er placeret i København. Produkterne bliver produceret ud fra 3 grundværdier - Det skal være simplistisk, det skal være funktionelt og det skal være af høj kvalitet. Grundværdierne tager udgangspunkt i den skandinaviske DNA, hvor vi hylder simpliciteten, den gode kvalitet og det høje niveau af ansvar for miljøet og den verden som vores efterfølgere skal leve i.

Ovenstående vil sige, at lige meget om du køber Konges Sløjd bukser, Konges Sløjd regntøj eller noget fra en helt anden kategori. Så kan både Børnenes Kartel og brandet bag, stå på mål for kvaliteten af produkterne. Hele vejen fra leverandørerne og til forhandleren, bliver der foretaget kvalitetstjek af processerne.

GOTS certificeret tøj fra Konges Sløjd

Helt i tråd med ovenstående vision om børedygtighed er firmaet GOTS certificeret, GOTS er en amerikansk standard for økologi indenfor tøj og tekstil branchen. Faktisk blev det i 2011 anerkendt som den eneste standard indenfor dette område.

GOTS certificering er stram og temmeligt svær at opnå. Den garanterer forbrugeren, at der er ført opsyn med hele forsyningskæden. Således er du garanteret et produkt der står på mål for ansvarlighed - det være sig både indenfor miljø og indenfor socialt ansvar. Køber du eksempelvis en Konges Sløjd body, så kan du være sikker på, at der er ført opsyn med hele produktionsprocessen. Både af firmaet selv og af GOTS.

Med en GOTS certificering siges der farvel til beviseligt skadelige stoffer, samt stoffer som endnu ikke er bevist skadelige, men som er under kraftig mistanke. Her er blandt andet tale om AZO farvestoffer, PVC, Nikkel og krom. Der er ligeledes en lang liste af krav til produktionen fra GOTS side. Blandt andet et krav om, at firmaerne skal have et funktionelt spildevandsanlæg. 

Konges Sløjd tøj til enhver lejlighed

Står familien og skal på familietur til sydens sol og gode stemning, så kan I overveje at medbringe en Konges Sløjd hat til den mindste. Solhatten sikrer, at baby ikke bliver forbrændt i hovedet og i ansigtet. Ligeledes mindsker hatten chancen for at den lille bliver overophedet i hovedregionen. Konges Sløjds solhat er lavet af økologisk bomuld. Således skulle der altså ikke være skadelige kemikalier i produktet.

Børnenes Kartel har ligeledes et stort udvalg af overdele til børn og babyer. Her kan vi blandt andet fremhæve produkter som de flotte Konges Sløjd kjoler eller de søde og praktiske Konges Sløjd trøjer. Begge disse ting giver dit barn en skøn komfort og et lige så skønt visuelt udtryk udadtil. Med sådan et stykke tøj, kommer dit barn ikke blot til at have det rart, det kommer også til at se helt vildt godt ud.

Børnenes Kartel er Konges Sløjd tøj forhandler - med stolthed!

Hos Børnenes Kartel er vi stolte af at forhandle Konges Sløjd tøj. Vi sætter, ligesom dem, en ære i at have de produkter af den højeste kvalitet. Firmaet fra København har gennem en årrække vist høj moral når det kommer til produktionen af børnetøj - og dette hylder vi hos Børnenes Kartel.