• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
  • Dag til dag levering

Gravitrax

GraviTrax er en ny og avanceret udgave af den klassiske kuglebane. Byg din egen actionfyldte kuglebane med de mange forskellige spor og dele, og oplev, hvordan tyngdekraft, magnetisme og kinetik påvirker kuglens vej igennem banen. Mange timers sjov og lærende leg for nysgerrige og videbegærlige børn, der elsker at eksperimentere.

1 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Mærke
  • Pris
    kr.
    kr.

GraviTrax kuglebanen er kreativ konstruktionsleg

Kuglebaner har altid været et meget populært legetøj. For et lille barn er det eventyrligt blot at iagttage en enkelt kugles vej igennem banen, men hurtigt får barnet lyst til selv at kunne manipulere med kuglen og selv konstruere og bygge en kuglebane. Kuglebanesystemet GraviTrax anbefales fra 8 år.

Med GraviTraxbanens system af forskellige spor og platforme i forskellige højder kan du eksperimentere med tyngdekraft, magnetisme og kinetik. Hvor hurtigt kan du få kuglen til at trille – og hvor langsomt? Du lærer at kontrollere tyngdekraftens påvirkning af kuglen ved at bygge banen i forskellige højder og vinkler. Det er helt op til dig, hvordan du vil bygge din GraviTraxbane og med de ekstra udvidelseselementer er der utallige muligheder for at bygge et supersejt og kreativt design.

GraviTrax – De forskellige sæt

GraviTrax Startersættet er det naturlige sted at starte, når du skal i gang med at bygge din GraviTraxbane. I sættet finder du over 100 forskellige dele og 18 konstruktionselementer, som giver dig uendelige muligheder for at kombinere og konstruere en spændende bane fyldt med action og fart. Med i GraviTrax startersættet får du også et hæfte med opgaver og eksempler på konstruktionsplaner, som introducerer dig til GraviTrax. Så kan du hurtigt kan komme i gang med at bygge en spændende kuglebane. Når du har prøvet dig frem med de forskellige kombinationsmuligheder i hæftet, kan du forsøge selv at designe dine egne baner helt fra bunden – og her sætter kun din fantasi og kreativitet grænserne for, hvordan GraviTraxbanen skal se ud.

GraviTrax udvidelsespakkerne

Med de mange forskellige udvidelsespakker til GraviTraxbanen kan du bygge din kuglebane endnu større og vildere med en masse sjove alternative muligheder for kuglens vej igennem banen. Du kan udvide med endnu flere kurver og kryds, sætte et loop eller en tunnel på banen – eller lade kuglen få ny fart på ved at blive skudt videre med en kanon eller en katapult.

Ravensburger

Det er tyske Ravensburger, der står bag GraviTrax kuglebanen. Du kender nok Ravensburger for deres spil og puslespil i højeste kvalitet. Med GraviTrax-kuglebanen har Ravensburger bevæget sig videre i en ny spændende retning mod spil og legetøj med videnskab og læring.

GraviTrax er populært STEM-legetøj

GraviTrax systemet giver barnet mulighed for at stifte bekendtskab med fysikkens love, tyngdekraft, logik og årsag-virkning gennem konstruktionslegen med kuglebanen. Når videnskab og læring på den måde leges ind, giver det ofte børnene lyst og mod på at eksperimentere og undersøge verden omkring dem. Legetøj med en undersøgende og eksperimenterende tilgang til læring om videnskab og teknologi kaldes også for STEM-legetøj (Science, Technology, Engineering, Maths). Denne nysgerrige og legende tilgang til problemløsning har vist sig at være en meget effektiv indlæringsmetode – og vinder mere og mere frem i skolernes naturfagsundervisning. Vi synes, at GraviTrax er et rigtig godt eksempel på legetøj, der netop kombinerer leg og videnskab, præcis som de populære æsker med eksperimenter fra 4M Kidzlabs også er det.

 

Vi vil virkelig anbefale GraviTrax til alle nysgerrige børn og deres familier. Det er et kreativt stykke legetøj, som barnet selv kan bygge og lege med. Eller I kan samle hele familien til nogle sjove og lærerige timer, hvor I lærer at eksperimentere, lege og arbejde sammen – og bygge de vildeste kuglebaner.

Rigtig god fornøjelse med kuglelegen!

 

Du finder mere legetøj som GraviTrax i kategorien Eksperimenter og læring. Og kan du bare ikke få nok af kuglebaner, så tag et kig på de farverige kuglebaner fra Quercetti.