• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
  • Dag til dag levering

Everleigh & Me

Med Everleigh and Me bliver rengøringen efter spisetid med en baby eller tumling hurtigt mere overskuelig. I udvalget her finder du blandt andet de populære Everleigh and Me-underlag, der beskytter gulvet mod både pletter fra mad og ridser fra barnets stol. Du finder også dækkeservietter i matchende farver til underlagene, og så er I hurtigt klar til et hyggeligt måltid sammen som familie.

3 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Mærke
  • Pris
    kr.
    kr.

Bredt udvalg af Everleigh and Me-underlag- og dækkeservietter

Bag Everleigh and Me står danske Frederikke Juul, der startede virksomheden, da hun blev mor til datteren Everleigh. Frederikke syntes, at der manglede et sikkert og smukt underlag til børnestole på markedet, der ikke bare var funktionelt, men også nemt kunne blende ind med den øvrige indretning i hjemmet. Det blev startskuddet til Everleigh and Me, der i dag designer og producerer både Everleigh and Me-underlag samt de fineste dækkeservietter - og flere idéer er naturligvis i støbeskeen. 

Everleigh and Me er kendetegnet ved et klassisk, skandinavisk udtryk med fokus på organiske former og en afdæmpet farvepalet, og produkterne fra Everleigh and Me passer nemt ind i ethvert hjem med små, dejlige unger, som der skal være plads til ved bordet ved spisetid. 

 

Opdag mulighederne fra skønne Everleigh and Me

Everleigh and Me er noget helt for sig selv, og det er fantastisk at se en dansk iværksætter med så stærk en sans for æstetik og godt håndværk. Produkterne fra Everleigh and Me er tidløse i udtrykket og skabt i en holdbar kvalitet, der holder til daglig brug. Når måltidet er slut, tørres både stoleunderlag og dækkeserviet nemt over med en fugtig klud, og så er de klar til brug på ny igen næste gang, I sætter jer til bords. Vælg dine favoritter blandt produkterne fra Everleigh and Me her, og læg din bestilling online i dag