• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering

Done by Deer service

Hos Børnenes Kartel har vi et stort udvalg af Done by Deer produkter i melamin og silikone. Done by Deer service er perfekt til når baby skal til at sidde med ved bordet. Done by Deer service er lavet i et hårdført materiale så det ikke går i stykker hvis skulle ende på gulvet. Done by Deer service er en god start til babyer, som synes det kunne være sjovt at eksperimentere med produkternes holdbarhed.

35 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Pris
  kr.
  kr.

Done by Deer service - En god gave

Vi har samlet et stort udvalg af Done by Deer Melamin produkter. Blandt andet det populære Done by Deer spisesæt. Sættet indeholder Done by Deer bestik, en Done by Deer tallerken, en Done by deer kop og en Done by Deer skål. Når man bestiller et Done by Deer service, kommer det i en fin æske, så det er oplagt som som gaveide. Hvis det er tilfældet, at det skal bruges som gave, så pakker vi det gerne ind - helt gratis. Du skal blot vælge indpakning når du lægger produktet i indkøbskurven.

Spis med ved bordet med service fra Done by Deer

Det kan være svært at styre sine impulser, når man sidder med til bords første gang. Fristelsen til at vælte noget ned på gulvet kan være svær at modstå. Derfor er Done by Deer service et sikkert valg, her kan du være sikker på at få produkt som kan holde til en hård medfart. Det samme gælder den søde, prikkede Done by Deer ske og andet Done by Deer bestik.

Done by Deer Yummy

Har baby enten en Done by Deer tudekop eller et Done by Deer glas er det også lavet til at kunne tåle at blive tabt.

Done by Deer yummy er en serie af melamin produkter med søde motiver af dyr. Serien indeholder alt til køkkenbordet. Serien Done by Deer Yummy plus er en eksklusiv serie hvor der er lagt ekstra fokus på design og komfort. Bestikket er tilpasset så det passer perfekt til små babyhænder, så de nemt kan styre maden op til munden. I serien finder du også Done by Deer tallerkner som alle sammen har søde dyremotiver på sig. Disse motiver kan baby se før maden bliver serveret og når der er spist op.

Done by Deer krus

Et Done by Deer krus er ikke bare et normalt krus. Kruset er lavet af melamin så det kan holde til lidt af hvert. Når du kigger ned i kruset ser du den genkendelige elefant, som baby også kender fra de andre produkter. Kruset er lavet i et flot design. Det kommer med en smart silikone bund, så kruset ikke vælter så let og sikrer at indholdet bliver i kruset.

 

Se også: Done by Deer stofbleerDone by Deer puslepude, Done by Deer babynestDone by Deer sengetøj