• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 449 kr. til pakkeshop
  • Vi afsender inden for 1-2 hverdage

Done by Deer sengetøj

Done by Deer er et dansk brand, der på meget kort tid er blevet populært på de danske børneværelser på grund af den høje kvalitet og det fantastiske univers, de skaber med deres illustrationer og interiør.

Bag Done by Deer er tekstildesigner, Helene Hjorth, som står bag alle designs hos brandet og som med sin kreativitet har skabt sengetøj til baby og junior i de flotteste farver og med de sødeste print. Sengetøjet består udelukkende af bomuld og er derfor blødt og behageligt for børn at sove med.

1 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Pris
    kr.
    kr.

En god nats søvn med Done by Deer sengetøj

 

Det er vigtigt for børn at sove godt og at sove længe. Det kan de med Done by Deer sengetøj, da sengetøjet består af 100% Øko-Tex bomuld og derfor omfavner børn på bedste vis. Sammen med de sødeste og fineste motiver er der lagt op til en god nats søvn med drømme om alt lige fra giraffer til elefanter og junglen.

 

Farverne er der ikke gået på kompromis med, da sengetøjet fås i alt lige fra orange til grøn og dermed bidrager til det fantasifulde børneunivers. Generelt er Done by Deer ikke et brand der går på kompromis, da alt sengetøj er lavet af 100% miljøvenlige produkter, som ligeledes er testet, så de overholder de europæiske sikkerhedsstandarder.

 

Med Done by Deer sengetøj kan du trygt putte dit barn.

 

Se også vores udvalg af Done by Deer babynests, Done by Deer puslepuder, Done by Deer stofbleer og Done by Deer service.

 

Sødt sengetøj til baby- og børneværelset

 

Forældre vil gerne give det bedste til sine børn, og det kan du netop med Done by Deer sengetøj, da det på alle måder er sengetøj, hvor der er tænkt over detaljerne. Det er også, hvad der gør så mange begejstret for deres sengetøj – for det passer både ind i et legende børneunivers og i en moderne indretning.

 

Med det søde Done by Deer sengetøj giver du din baby eller barn de absolut bedste betingelser for at vokse op i et inspirerende og stimulerende hjem med plads til hygge og leg. Men du skal være hurtig, da vores udvalg af sengetøj fra Done by Deer har det med at blive revet hurtigt ned fra hylderne – og det kan vi godt forstå med den kvalitet, sengetøjet er i.

 

Farverigt sengetøj med Done by Deer

 

Done by Deer har designet sengetøj til baby og junior i mange forskellige farver – og flere kommer hele tiden til. Du finder derfor sengetøj her på siden i alt lige fra sød powder til en flot mustard, som alle er anvendt med henblik på at stimulere børns sanser.

 

Done by Deer kan godt lide at overraske og designer derfor ofte også sengetøj med to designs på et sæt. Det gør det muligt at vende dynen, så barnet har noget nyt at se på eller underholde sig med.

 

Giv Done by Deer sengetøj som gave

 

Sengetøj med et legende univers er altid et hit som gave til børn. Vi tilbyder altid gratis indpakning, så det er nemt at overraske børn eller forældre med lækre produkter fra Done by Deer.

 

Vælg blot størrelse og model, så klarer vi resten.