• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
  • Dag til dag levering

Done by Deer hagesmække

Done by Deer laver et bredt udvalg af flotte og praktiske hagesmække til de mindste. Der er både hagesmække i frotté, med lommer foran og i ekstra længde - alle i fine farver og enkle og moderne designs. Find den perfekte hagesmæk til din baby fra Done by Deer lige hér. Se mere fra Done by Deer her!

2 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Mærke
  • Pris
    kr.
    kr.

Done by Deer hagesmæk

En Done by Deer hagesmæk er praktisk at have når jeres baby skal have mad. Der kan hurtig opstå lidt griseri i forbindelse med et måltid, når man er en lille ny og ikke har helt styr motorikken. Går det rigtig vildt for sig, kan det ske der er mad i hele ansigtet og på alt tøjet. I det tilfælde vil en Done by Deer hagesmæk med ærmer anbefales. Den dækker et større areal end den almindelige og er et oplagt valg til den spæde baby, som lige er begyndt at spise med ved bordet.

En Done by deer hagesmæk med ærmer gør det hurtigere at få jeres baby ren igen efter et måltid.

Done by Deer hagesmækkerne indeholder ingen skadelige stoffer og passer på jeres baby. Den fås i mange forskellige designs som vil gøre jeres barn glad. Done by Deer hagesmækken kan vaskes så den nemt kan bruges igen og igen. Der anbefales at den vaskes ved 30 C.

Hagesmækken fra Done by Deer er lavet ekstra lang så den dækker et større areal af babyens krop, derfor forhindrer den også mere mad i at komme i kontakt med huden.

Done by Deer hagesmækken skal bindes med snore, så den får den perfekte pasform til jeres baby. Done by Deer hagesmækkerne fås også i velcro udgaver så det er nemmere at tage hagesmækken af og på. For enden af mange Done by Deer hagesmække er der lavet en opsamling. Det gør at mad som ikke helt rammer munden kan ryge derned, i stedet for på gulvet.

De er lavet i simple og enkle farver, i et moderne design. De er lavet i frotté, hvilket gør dem nemme at tørre af efter brug. Hagesmækkene fra Done by Deer kan købes enkeltvis, eller i sampakninger med henholdsvis 2 eller 3 stk. Så er du altid sikker på at have en ekstra hagesmæk hvis der er en til vask.