• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg

Djeco snekugler

De søde snekugler fra Djeco er både med lys og glimmer – med andre ord er der masser af sjov og hygge for børnene med Djecos snekugle. Der er glimmer inden i snekuglen, som hvirvler rundt inde i kuglen, når den tændes. Lyset skifter mellem 3 forskellige farver, og de forskellige farver i lyset giver et fint spil i glimmeret.

Snekuglerne fås med mange forskellige figurer, så du kan vælge lige det, der passer til netop dit barn eller det barn, du skal give en gave til.  

 

 

3 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Pris
  kr.
  kr.

Djeco snekugler 

En snekugle fra Djeco fås med mange forskellige figurer, så du kan vælge lige det, der passer til netop dit barn eller det barn, du skal give en gave til. Hvis modtageren er helt vild med Disney, så er en Djeco snekugle med Bambi indeni et perfekt valg. Eller også kan en Djeco snekugle med en sød kanin være sagen, hvis modtageren af snekuglen er vild med dyr. Der er noget for enhver smag.

Djeco snekugle – den sødeste natlampe

 

Mangler barnet lys ved natbordet? Men må det gerne være noget andet end den traditionelle natlampe? En Djeco snekugle er perfekt som natlampe, da den er beroligende at kigge på, inden man skal sove.

 

Lampen lyser op og skifter løbende farve. Det giver plads til at dagdrømme eller bare at ligge og lade sig fascinere alt imens, øjnene bliver tungere og tungere. Er den ovenikøbet med barnets favoritfigur, kan lampen være med til at skabe en ekstra tryghed, når barnet skal bevæge sig ind i drømmeland.

 

Den løber heller ikke tør for strøm med det samme, eller behøver at stå tændt hele natten, da den er udstyret med en 45 minutters timer. Den kan også stå lige der, hvor barnet gerne vil have det, da den er batteridrevet og derfor ikke har en ledning, der begrænser.

 

Djeco snekugler til både drenge og piger

 

En snekugle med glimmer og masser af farver er fascinerende for både drenge og piger. Der er både en snekugle med nattens pilot til drengene, der måske drømmer om at komme op at flyve og en snekugle med ballerina til pigerne, der godt kan lide at danse og måske selv drømmer om at blive en vaskeægte svaneprinsesse. Der er også mange flere flotte Djeco snekugler at vælge mellem, ligesom vi løbende opdaterer udvalget.

 

Hos Børnenes Kartel oplever vi, at Djeco snekugler er elsket af mange børn for deres flotte glimmer, snefald og beroligende farver. Vil du derfor gerne give en rigtig god gave til dit barn, barnebarn eller måske nevø eller niece, er en Djeco snekugle oplagt.

 

En snekugle man kan kigge på i timevis

 

En Djeco snekugle er ikke kun en god natlampe. Den er også rigtig god til at få tiden til at gå, da den er så flot med sit snefald og glimmer, at det er svært at tage øjnene fra den. Den kan også sagtens give ideer til leg med bamser og legetøj, der måske er på vej på et vaskeægte vintereventyr eller gerne vil opleve, hvordan sne er at lege med.

 

Figurerne i snekuglerne er meget livagtige og giver bestemt lyst til at tage af sted på eventyr. Det er dog ikke legetøj og er derfor ikke beregnet til leg.

 

Djeco snekugle i god kvalitet

 

Det charmerende franske mærke laver snekugler i en rigtig god kvalitet. De går ikke så let i stykker og ved almindeligt brug holder en Djeco snekugle i mange år. Den kan derfor sagtens gå i arv til andre søskende, der måske er lidt misundelige på den søde Bambi, havfrue eller enhjørning.

 

En Djeco snekugle bruger 3 stk. AAA-batterier, der ikke følger med. Da snekuglerne alle har en timer, holder batterierne længe og kan give stor glæde på soveværelset i lang tid, inden de skal skiftes igen.

 

Gå gerne på udkig i vores fine udvalg og se, om ikke du kan finde en favorit at give i gave eller som overraskelse til guldklumpen. Vi er sikre på, den kommer til at falde i rigtig god jord. Andre sjove gaveidéer til drenge og piger: Djeco dukkehus, Djeco legemad, Djeco magneter, Djeco puslespil, Djeco smykkeskrin, Djeco spil, Djeco tatoveringer.