• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 449 kr. til pakkeshop
 • Vi afsender inden for 3-4 hverdage

Djeco pigenips og smykkeskrin

Djeco smykkeskrin er søde smykkeskrin til børneværelset, der kan spille musik, når smykkeskrinene åbnes, og som har både de helt klassiske ballerina-figurer, men også andre søde figurer, der drejer rundt, når smykkeskrinene åbnes. Hvert smykkeskrin har en lille skuffe, hvor der kan gemmes smykker og andre små nipsting. Smykkeskrinene fås i mange forskellige farver, der alle passer rigtigt godt til børneværelset. Se mere her på siden.

38 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Pris
  kr.
  kr.

Djeco smykkeskrin – særligt flotte smykkeskrin

 

Et smykkeskrin kan gemme på mange smykker og andre små hemmeligheder som kærestebreve eller gaver fra en usynlig ven. Det er især noget, som Djeco smykkeskrin kan, da de er rummelige og ofte designet med flere forskellige rum til brug til smykker eller søde, barnlige hemmeligheder.

Vi er ikke kun vilde med Djeco smykkeskrin, fordi de er så rummelige og møder børn på bedste vis. Det er vi også, fordi de er fantastisk dekoreret med flotte farver, mønstre og meget andet, som lægger op til leg og fantasi hos børn. Nogle er dekoreret som slotte, mens andre er dekoreret som den fineste butik eller kareter. Leder du derfor efter et flot og smukt smykkeskrin til dit barn, er der gode muligheder for at finde det her på siden.

Djeco smykkeskrin med musik

 

Djeco smykkeskrin er oplagt til børn, fordi det spiller musik, når der åbnes for låget. Det er med til at gøre det til en helt særlig oplevelse for børn at åbne smykkeskrinet hver eneste gang. Det kan derfor også sagtens benyttes som en del af putningen om aftenen eller vækningen om morgenen – for lyden er ganske behagelig at lytte til.

 

Netop fordi smykkeskrinene også er designet som små historier i sig selv, kan smykkeskrinene også benyttes til gode røverhistorier eller godnathistorier. Kun fantasien sætter grænser sammen med Djeco smykkeskrin – så klik dig gerne igennem vores udvalg og se, om ikke der er et smykkeskrin eller to, der falder i god jord.

 

Kombiner Djeco smykkeskrin med Djeco smykker

 

Er barnet vild med Djeco’s fantastiske og kreative børneunivers, er det oplagt både at give et Djeco smykkeskrin og smykker, der passer dertil. Så kan smykkeskrinet blive taget i brug på bedste vis allerede med det samme.

 

Her på siden har vi blandt andet flotte og søde Djeco armbånd og halskæder med de sødeste dyr og figurer. Uanset hvad din lille guldklump er til, er vi sikre på, at du finder et eller flere smykker, som passer rigtig godt sammen med smykkeskrinet.  

 

Djeco smykkeskrin til gode priser

 

Det kan hurtigt rende op, når der skal købes nyt til barnet. Men, sådan behøver det ikke nødvendigvis at være, når du shopper her hos Børnenes Kartel. For vi har sørget for at holde priserne et godt stykke nede på vores Djeco smykkeskrin. Det gælder også for de øvrige produkter fra Djeco’s univers såsom puslespil, spilledåser, kuglebaner og snekugler.

 

Gå derfor gerne på opdagelse i vores store udvalg af Djeco smykkeskrin og andre produkter, da vi er sikre på, at der er et eller flere overraskelser i vente, som du bare må have til dit barn.

 

Alt er naturligvis i høj kvalitet og godkendt efter strikse regler og love på området, som sikrer dit barn en god og sikker leg.

 

Husk, vi altid gerne hjælper med at sammensætte legetøj og andet til dit barn, hvis du har brug for det. Vi hjælper også gerne ved spørgsmål, som du kan stille enten på mail eller over telefon.

Se alt legetøj fra Djeco her!