• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg

Djeco magneter

Med disse søde og sjove magneter kommer dit barn med garanti til at bruge mere tid foran køleskabet end tidligere. Og det er altså ikke på grund af al den lækre mad der er inden i køleskabet. Det er i stedet, fordi Djeco magneter har sjove figurer og former og også nogle spændende farver. De sjove Djeco magneter passer både til køleskabet, men også på opslagstavlen, hvor de kan bruges til at sende sjove beskeder frem og tilbage mellem hinanden. Se mere fra Djeco her!

2 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Pris
  kr.
  kr.

Djeco magneter - til det kreative barnesind

Søde og sjove magneter til det kreative barnesind. Du kan eksempelvis fortælle børnene, at det snart er tid til at besøge bedstemor og bedstefar på deres gård med Djecos bondegårdsmagneter. Eller også kan du med Djecos dyremagneter fortælle, at der måske snart kommer en tilføjelse til familien i skikkelse af en sød hund.

Pynt børneværelset op med Djeco magneter

 

Djeco magneter kan ikke kun bruges til kreativt sjov på køleskabet. Det kan de også på børneværelset. Sammen med en stor magnetvæg kan der hænges magneter op i alle mulige former og farver, så der kan leges, fortælles historier og meget andet ved brug af Djeco magneter og andre magneter, du falder over undervejs.

 

Se bare vores udvalg af Djeco magneter med udklædte børn, minidyr, søde dyr, bondegårdsdyr og alverdens dyr. De er alle sammen klar til at lege og have det rigtig sjovt sammen med et fantasifuldt barn.

 

Magneterne kan også gøre det rigtig godt som dekorative elementer på børneværelset sammen med en flot billedvæg, børneplakater og andet kreativt.

 

Sjove Djeco magneter, der kan blive til figurer

 

Det er ikke kun magneter i traditionel forstand, vi har her hos Djeco. For vi har også sjove Djeco magneter i flere forskellige former og farver i en kuffert, der kan sammensættes til sjove og kreative figurer. De er perfekte til at tage med på farten eller med hen til bedstemor og bedstefar, der måske ikke har lige så meget sjovt legetøj som det derhjemme.

 

Dertil er der også en sjov magnetisk tavle, hvor det både er muligt at tegne figurer, planter og monstre samt sætte magneter op på. Legen kan derfor folde sig ud på mange forskellige måder.

 

Djeco magneter i god kvalitet

 

Magneter er sjove. Men det er de også kun, hvis de holder til at blive lege med. Det gør disse magneter fra Djeco. For de er ikke kun ment til at hænge op på et køleskab for at se pæne ud. De kan også sagtens holde til at blive leget med på alle mulige kreative måder – om det så er på køleskabet, gulvet eller på en magnetisk væg er helt ligegyldigt.

 

Når du derfor købe Djeco magneter, kan du også godt regne med, at du får magneter, der holder det meste af den fantasifulde barndom og som måske endda også sagtens kan gives videre. Det er legetøj, når det er bedst, da det giver de bedste betingelser for udvikling, leg og læring.

 

En verden af magneter hos Børnenes Kartel

 

Børnenes Kartel er her for børnene. Derfor sammensætter vi også vores udvalg af Djeco magneter efter, hvad der er sjovt og fantasifuldt for børnene. Det håber vi afspejler sig i vores store udvalg af magneter, spil, dukkehuse, tumling legetøj og meget andet – alt sammen fra Djeco.

 

Leder du derfor også efter andet legetøj til børn end magneter fra Djeco, er du mere end velkommen til at gå på jagt efter det på vores webshop. Vi har vitterligt en hel verden af magneter og andet legetøj, der bare venter på at få lov til at komme med hjem på børneværelset, så det kan blive brugt og leget med.

Vi er her også til at hjælpe dig, hvis du gerne vil have opklaret nogle spørgsmål eller ønsker professionel hjælp til at finde det helt rette legetøj.