• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg

Djeco dukkehus og møbler

Så skal der leges far, mor og børn! - og bedstemor, kæledyr og naboer. Ja, faktisk er der så mange muligheder for at skabe sjove og spændende lege med Djeco dukkehus og møbler. De flotte åbne dukkehuse gør det nemt at se dukkerne og lege med dem, når de er i huset. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvor legen starter, og hvilke dukker der skal have hvilke roller.

3 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Pris
  kr.
  kr.

Dukkehus Djeco

Med Djeco dukkehus og møbler får de mindste nu mulighed for at genspille helt almindelige hverdagssituationer; far, der sidder i stuen og beundrer det nye tv-møbel eller den daglige gåtur med den søde hund Xavier. Byg et hyggeligt hjem med de skønne figurer fra Djeco. De mange figurer passer sammen på kryds og tværs, så der er ingen grænser for, hvem der kan lege med hvem, og hvilke historier de skal fortælle.

Djeco dukkehus - med plads til at lege

 

Djeco dukkehuse er ikke bare skønne at se på. De er også fantastisk søde og adskiller sig fra mange dukkehuse ved, at de er lavet til leg. Det er nemlig arkitekttegnede dukkehuse, der rummer gode og åbne flader med masser af plads til at lege.

 

De åbne flader er med til at gøre legen meget sjovere, fordi barnet kan bevæge dukkerne frit rundt i huset og rundt i møblerne. Når det så samtidig også er muligt både at se dukker og møbler, bliver det meget mere realistisk.

 

Fordi der også er så god plads i Djeco dukkehuse, betyder det også, at møblerne har en god størrelse og på mange måder virker meget realistiske. De vil derfor med sikkerhed blive brugt af barnet, når først legen går i gang.

 

Djeco møbler til alle rum i Djeco dukkehus

 

Når der skal leges rollespil med dukker, skal der selvfølgelig ikke mangle noget, så legen kan være så virkelighedstro som overhovedet muligt. Derfor har vi foruden Djeco dukkehuse også samlet et godt udvalg af Djeco møbler. Her er alt lige fra møbler til dagligstue til møbler til et køkken og meget mere. Alt sammen i et flot og moderne design, som Djeco dukkehuse og møbler er kendt for.

 

Er der ikke plads nok til hele familien i selve dukkehuset, eller vil de bare gerne kunne komme udenfor i haven og lege, er der også et Djeco legehus med trillebør og haveredskaber. Så kan der også fjernes blade, vandes blomster og meget andet i dukkehaven.

 

Fantasien kan med andre ord få frit spil med Djeco dukkehus.

 

Djeco dukkehus – et dukkehus i høj kvalitet

 

Med Djeco dukkehus kan der leges i timevis hver eneste dag, da det holder til det. Det er lavet i robuste materialer, så barnet ikke behøver skulle passe på. Det afspejler sig dog ikke i prisen, da denne er meget fornuftig og fair i forhold til, at det er kvalitetslegetøj.

 

Dukkerne i sig selv er også meget livagtige og kan nemt bevæges i kroppen, så de kan sidde ned, holde hinanden i hænderne, lave mad og hvad end, barnet finder på. Der er derfor ingen tvivl om, at det er rigtig godt legetøj.

 

Lad dyrene flytte med ind i Djeco dukkehus

 

Et hjem uden dyr går selvfølgelig ikke. Derfor er det selvfølgelig også muligt at tilkøbe både katte og hund, så hjemmet bliver helt, som det skal være med far, mor, børn og søde dyr. Hunden Xavier er i hvert fald helt klar til at flytte med ind i Djeco dukkehus og slængre sig i møbler eller lege ude på græsplænen.

Skulle Xavier få lyst til at få hvalpe på et tidspunkt, er der også både hvalpe og hundehus. Så kan der gives fuld gas på familiehyggen i det lille Djeco dukkehus.

Når den ikke lige står på leg i dukkehuset, kan den også med fordel stå på leg med Djeco spil, ansigtsmaling eller tatoveringer. Alt det og meget mere har vi også her på siden, som er et godt supplement til Djeco dukkehus.