• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 449 kr. til pakkeshop
  • Vi afsender inden for 3-4 hverdage

Cam Cam tasker

Hos Børnenes Kartel forhandler vi et bredt udvalg af de flotte Cam Cam tasker. Vælg imellem forskellige udgaver af den populære og lækre quiltet Cam Cam pusletaske, som er lavet i lækker bomuld, og har flotte detaljer. Der er justerbar stroppe, så de kan hænges op på barnevognen, og kan bæres med skulderstrop. En Cam Cam pusletaske er praktisk indrettet, så der er plads til bleer, skiftetøj, og hvad der ellers behøves til barnet. Sortimentet byder også på et udvalg af den populære Cam Cam weekendtaske, toilettaske, samt andre flotte tasker til almindelig hverdagsbrug.  

1 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Mærke
  • Pris
    kr.
    kr.

Cam Cam pusletaske

En Cam Cam pusletaske er sandsynligvis den bedste pusletaske, som du kan købe for penge. Cam Cams pusletaske har modtaget adskillige gode anmeldelser gennem tiden. Det har den fordi, at CamCam pusletaske er af rigtig høj kvalitet. Det københavnske mærke har markeret sig som et af de bedste nye, danske brands i 10’erne. Det har de blandt andet gjort ved at lave kvalitetsprodukter, som dem du ser ovenfor.

En pusletaske fra Cam Cam udmærker sig ved, at den er lavet i Økologisk GOTS certificeret bomuld og produceret i en bæredygtig kvalitet. Med dette forstås, at der er lagt vægt på, at Cam Cam taskerne potentielt skal kunne holde i flere generationer.

Pusletaskerne fra København kommer i mange forskellige farver. En af vores personlige favoritter er Cam Cam pusletasken i navy blå, da det simpelthen bare er en rigtig flot farve, som passer godt ind i de fleste hjem, den er stilet uden at være kedelig og, helt ærligt, så synes vi at den er ret uniex i looket.

Cam Cam Weekendtaske og Cam Cam Toilettaske

Alt ovenstående gør sig naturligvis også gældende for både Cam Cam weekendtaskerne og toilettaskerne. En weekendtaske fra Cam Cam kommer i flere forskellige farver. Det være sig både grå, charcoal, sort og navy. En Cam Cam toilettaske kommer ligeledes i flere farver. Herunder en ret fantastisk pressed leaves udgave, hvor farvetemaet er et helt andet end det er på de almindelige Cam Cam toilettasker. Taskerne er coated med et materiale, der gør at den er vand og smudsafvisende.

Cam Cam pusletaske 16L på Børnenes Kartel

Vi har primært taget 16L udgaven af pusletasken ind i vores sortiment, det har vi gjort fordi vi mener, at det er en rigtig god størrelse, som vil passe til langt de fleste. Cam Cam pusletasken på 16L har god plads til langt de fleste ting. Cam Cam pusletasken kommer i et materiale, som er coated, så den er vand og smudsafvisende. Det kan dog ikke afvises, at vi også kommer til at forhandle Cam Cam pusletaske 12L og andre størrelser. Hvis du er i tvivl om noget, bedes du kontakte kundeservice her. 

Se også vores samlede udvalg af Cam Cam