• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
  • Dag til dag levering

Cam Cam babylegetøj

Cam Cam laver charmerende babylegetøj med et smukt design og nostalgisk look til de mindste. Deres bløde legetøj til babyer er ofte lavet i Cam Cam’s bløde tekstiler, der er i lavet i 100% GOTS certificeret bomuld.

De bløde tekstiler gør det rart for baby at holde og kramme babylegetøjet.

Cam Cams produkter er lavet i dansk design og nordisk stil, og det gælder naturligvis også babylegetøjet, der fås i smukke, douche farver, og med mønstre inspireret af gamle japanske mønstre. Mønstrene er placeret som fine prints på produkterne.

Se de bløde bamser med øko-tex fyld og de sjove håndlavede rangler nedenfor. 

 

6 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Mærke
  • Pris
    kr.
    kr.

Babylegetøj i høj kvalitet og nostalgiske designs

Præcis ligesom Cam Cams øvrige produkter er brandets babylegetøj naturligvis også skabt i topkvalitet samt charmerende, nostalgiske og smukke designs, som er til glæde for både store og små. Cam Cam har blandt andet et bredt udvalg af blødt legetøj til babyer, der er fremstillet i bløde tekstiler af 100% GOTS certificeret bomuld, som gør det rart for baby at holde og kramme babylegetøjet. Det bløde babylegetøj består blandt andet af søde bamser, underholdende aktivitetsophæng, sjove babybolde og bløde stofbøger med flapper. Ydermere indebærer Cam Cams sortiment af babylegetøj sjove håndlavede rangler, bideringe i naturgummi, aktivitetslegetøj, legemad i flot træ, smukke puslespil samt klassiske puttekasser, stableklodser og stabletårne, der styrker finmotorikken og hånd-øje koordination samt stimulerer barnets visuelle og taktile sans. Find en alletiders barsels- eller dåbsgave her på siden, blandt Cam Cams flotte udvalg af babylegetøj i høj kvalitet. Opbevar med fordel det skønne legetøj i en af Cam Cams fine opbevaringsløsninger.