• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
  • Dag til dag levering

bObles tumlesten

En, to, tre hop fra bObles tumlesten til tumlesten uden at røre jorden, som er giftig eller er blevet til flydende lava. bObles tumlesten er fantastiske til at skabe leg og glæde hos små og store tumlinger, der synes det er sjovt at balancere på de forskellige tumlesten. bObles tumlesten fås i flere forskellige farver og størrelser, så forhindringsbanen kan bygges i forskellige sværhedsgrader.

2 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Mærke
  • Pris
    kr.
    kr.

Stimuler fantasien og træn balancen med bObles tumlesten

 

Tumlestenene fra bObles er et fantastisk stykke legetøj, fordi de styrker barnets balance samtidig med, at fantasien bliver stimuleret og udfordret. bObles tumlesten kan blive forvandlet til alt lige fra små bjerge, der skal bestiges, til store isflager på Grønland, der skal bruges til at løbe fra den farlige isbjørn eller hen til den søde sæl.

 

Men, det er ikke kun på jorden, at bObles tumlesten kan bruges til at udfordre fantasien med. For de kan nemlig også placeres og balanceres med på hovedet, hvilket også er med til at styrke barnets balance.

 

Der er derfor nærmest ingen grænser for, hvad bObles tumlesten kan benyttes til.

 

En stærk krop og stærke fødder

 

… Er også, hvad bObles tumlesten kan bidrage til. For det er ikke kun balancetræning og en livlig fantasi, som bObles tumlesten er ideelle til og støtter op om. De er også rigtig gode for fødderne i flere henseender, da tumlestenene og deres udformning er med til at give stærke fødder og dermed også bidrager til udviklingen af en god kropsholdning.

 

Når fødderne bliver stimuleret gennem leg og dermed bliver stærkere, får de også en bedre stødabsorbering, hvilket er skønt for børn, der godt kan lide at være aktive.

 

Når fødderne og benene ikke kan mere, og mor og far måske også er trætte efter mange skridt i løbet af arbejdsdagen, kan bObles tumlesten også bruges til lidt hyggelig fællestid, da de er gode til fodmassage.

 

Kombiner bObles tumlesten med andre tumlemøbler

 

bObles tumlesten er i sig selv rigtig sjove at lege med og kan sætte fantasien i frigear. Men endnu sjovere bliver legen, hvis de også bliver kombineret med nogle af de andre fantastiske tumlemøbler såsom bObles Elefant, bObles Krokodille eller måske bObles Skildpadde. Mange sjove lege og eventyr kan udfolde sig alene ved brug af tumlemøbler og det er netop grunden til, at vi har så stort et udvalg.

 

Vi har nok tumlemøbler til en hel Zoologisk Have, så der er masser af muligheder for at sætte gang i legen eller stimulere din guldklump yderligere.

 

BObles tumlesten er et sikkert og holdbart valg

 

Det er helt sikkert for børn at benytte sig af bObles tumlesten, da de er lavet i det lette EVA-skum, der hverken indeholder ftalater eller andre giftstoffer. Tumlestenene er desuden testet af børn og er derfor også ganske sikre for dit barn at lege med.

 

Brug også gerne bObles tumlesten til udendørs leg på varme og solrige dage, da materialet ikke suger vand og nemt kan rengøres med en fugtig klud eller endda en vask under bruseren, hvis det har gået ekstra vildt for sig.

 

Er du i tvivl om noget angående bObles tumlesten eller de øvrige tumlemøbler, som vi forhandler, er du velkommen til at kontakte os. Vi hjælper gerne med at besvare spørgsmål, sammensætte tumlemøbler eller noget helt tredje.

 

Besøg os også gerne i vores butikker, hvis du gerne vil se nærmere på nogle af produkterne.