• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg

bObles kylling

Stille og roligt lunter den smukke høne rundt i hønsegården med sine søde små bObles kyllinger. De spiser korn og nipper efter små orme i jorden. bObles kyllingerne har efterhånden spist mange korn og mange orme, så de er blevet rigtig stærke. Så stærke, at bObles kyllingerne sagtens kan have et barn siddende på ryggen, hvis jorden nu pludselig bliver giftig eller forvandler sig til lava, så de små barnefødder ikke kan røre jorden. bObles kylling vil også rigtig gerne være støtte til hovedet, hvis der skal slappes af i hønsegården.

3 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Pris
  kr.
  kr.

bObles kylling er en god legekammerat

 

Selvom bObles kylling ikke kan sige så meget, er den alligevel en rigtig god legekammerat og en god legstarter, da den kan sætte gang i et væld af lege, der både er sjove og stimulerende for motorikken.

 

Sammen med kylling marmor i grå, blå, grøn og rosa, kan der skabes en sød lille hønsegård, der kan hjælpe børnene med at komme over farligt lava, brede floder eller en skovbund fuld af myrer. BObles kylling er altid klar på en leg, uanset hvad legen står på.

 

Et tumelegetøj for små og store

 

Den søde bObles kylling vil gerne lege med børn i alle aldre. Til de mindste kan den være en god støtte, når nakke- og rygmusklerne skal styrkes, da den lille kan ligge på maven på kyllingen og kigge nysgerrigt rundt i lokalet, haven eller hvor end, kyllingen bliver placeret.

 

Har du et lidt større barn, er bObles kylling også rigtig god som et balancebræt. Den skal bare vendes om på den runde side, og så går der ikke længe, før balancen er lige så god som hos akrobaterne i cirkus. Men, den kan også bruges som en lille skammel, hvis der lige mangler det sidste i højden for at kunne nå noget legetøj.

 

BObles kylling kan selvfølgelig også bruges sammen med andet tumlelegetøj fra bObles såsom bObles elefant. Kyllingen kan nemlig sættes ind i rundingen på elefanten og dermed er der en endnu større bue, som lader barnet svæve i luften. Men, den passer også ind i det midterste hak på bObles krokodille og vupti, så er der et endnu sjovere balancebræt.

 

bObles kylling kan bruges igen og igen

 

Den søde lille bObles kylling er en standhaftig en af slagsen, da den kan holde til at lege dag ud og dag ind. Det kan den, fordi den er lavet i rigtig høj kvalitet i materialet EVA-skum. Bliver den derfor lidt beskidt, når der leges ”Jorden er giftig” ude eller inde, kan den sagtens tørres af og vaskes med sæbe.

 

Den skrammer heller ikke gulvet og er i så let et materiale, at det ingen årsag er at flytte rundt på kylling. Skal den derfor fra børneværelset og ud i stuen, kan din guldklump selv flytte den.

 

bObles kylling elsker at lege med andet tumlelegetøj

 

Der er nærmest ingen begrænsninger i legen, når bObles kylling er en del af den. Den leger nemlig gerne sammen med andet tumlelegetøj som bObles fisk, bObles myresluger, bObles dino og bObles skildpadde. Sammen kan de danne en sjov Zoologisk Have, hvor der er plads og rum til en masse sjove balance- og motoriske lege. De venter blot på, at mulighederne bliver opdaget, så de kan blive sluppet løs i fantasiens verden.

 

Materialet på bObles kylling er testet og overholder europæiske standarder og regler. Der kan derfor trygt leges med den af både de helt små, der er ved at opdage verden og de større, der er i gang med at udvikle fantasien.