• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
  • Dag til dag levering

bObles krokodille

Er det en trappe, en stol eller er det stylter? bObles krokodille kan være lidt af hvert kun begrænset af dit barns fantasier og kreative evner. bObles krokodille er med sine mange udfoldelsesmuligheder ideel til den legesyge krudtugle, hvor en bObles krokodille ikke bare er en bObles krokodille. Krokodillens trappetrinsformede ryg giver dit barn mulighed for at gå eller hoppe op ad ryggen. Kombineret med endnu en bObles krokodille kan de sammen benyttes som stylter, gøre det ud for en forhindringsbane eller en rampe, hvorfra dit barn kan springe så langt, det kan.

5 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Mærke
  • Pris
    kr.
    kr.

En sjov krokodille i dansk design

bObles krokodille er dansk design, når det er bedst. For der er tænkt på alle detaljer i dette tumlelegetøj, hvilket også givet designeren Bolette Blædel international anerkendelse med flere flotte designpriser.

Faktisk er hendes fantastiske tumlemøbler så populære, at der efterhånden ikke er et børneværelse i Danmark, der ikke har mindst ét bObles møbel. Vil du også gerne give dit barn et godt tumlemøbel er bObles krokodillen et rigtig godt bud, da den kan bruges til alt lige fra en trappe op til sengen til den sjoveste forhindringsbane i stuen. Samtidig er en bObles krokodille et flot og æstetisk legemøbel, som passer rigtig godt ind på børneværelset.

En verden af leg med BObles krokodille

bObles krokodille er en af de mest populære tumlemøbler fra det danske brand. Det kan vi godt forstå, da der er mange muligheder for motoriske udfordringer, da den kan fungere som alt lige fra den farlige krokodille på savannen, der skal nedlægges, til en trappe når der skal børstes tænder, eller barnet selv vil kravle op på en gynge.

Kombinerer du bObles krokodille med andre bObles møbler såsom bObles elefant, bObles kylling, bObles doughnut, bObles fisk, bObles myresluger, bObles dino, bObles tumlesten, bObles ælling, bObles skildpadde, bObles tumlebræt eller bobles hest, kan du sammen med barnet skabe den sjoveste vippe, der styrker balancen. Der er derfor mange sjove og legende muligheder, der ligger og venter med bObles krokodille. 

bObles krokodille er til børn i alle aldre

Hos Børnenes Kartel siger vi gerne, at leg ingen alder har. Det gælder også for bObles og deres tumlemøbler, da de kan bruges af børn i alle aldre. De anbefales at bruges fra 8 måneders alderen, men bObles krokodille og andre modeller er stadig sjove at lege med for børn, selv når de er 4 eller 6 år gamle. 

bObles krokodille kan bruges som stylter eller som en flyvende krokodille, hvis den sættes på et rullebræt. Men den er også god til balancetræning på en forhindrings- eller balancebane sammen med andre tumlemøbler. Missionen for bObles er netop også at skabe tumlemøbler, der motiverer barnet til at kaste sig ud i leg og bevægelse. Hvordan det gøres, er der helt frie rammer og muligheder for med bObles krokodille.

Ren og sikker leg

Materialet i bObles krokodille er fast skum, der er tre gange så tæt som normalt, og som er helt uden giftstoffer eller ftalater. Møblet er meget elastisk, let at løfte for børn og har ikke skarpe hjørner. Barnet kan derfor sagtens tumle uden at slå sig på møblet.

Rent praktisk er det også et helt fantastisk møbel og legetøj, da krokodillen er meget nem at rengøre og tåler både sæbe og vand. Skummet suger nemlig ikke vand til sig og kan derfor også sagtens tages med i bad, hvis barnet ønsker det.

Materialet er testet og overholder de skrappe europæiske regler. Du kan derfor trygt overlade krokodillen til leg, da det er ganske trygt og sikkert. Krokodillen fås i flere forskellige farver såsom blå og rose og henvender sig derfor også til både piger og drenge, uanset hvad de foretrækker af farve på deres legetøj.