• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
  • Dag til dag levering

bObles fisk

Uden at blive våd kan dit barn svømme rundt på stuegulvet med bObles fisk i alle regnbues farver og i forskellige højder som for eksempel bObles høje marmor grå fisk og den lille pink fisk. bObles fisk er ideelle til at bygge tårne og forhindringsbaner med. Fiskens runde side giver rig mulighed for at lave akrobatiske badutspring og med fiskens flade side, kan den benyttes som forhøjer til stolen ved spisebordet.

6 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Mærke
  • Pris
    kr.
    kr.

bObles fisk stimulerer udviklingen

Vores fine fisk fra bObles er en af de mest alsidige tumlemøbler, vi har her hos Børnenes Kartel. For den giver et væld af motoriske legemuligheder for barnet allerede, fra det er helt lille. For så snart den lille guldklump har kontrol over hovedet, vil bObles Fisk være et stort hit.

Med bObles Fisk er det nemlig muligt at rulle og trille som en cirkusprinsesse, hvilket styrker nakken og ryggen. Når kroppen er vokset lidt mere, kan bObles Fisk også bruges til at rejse sig op ad, hvortil legemulighederne bliver uendelige, når barnet rammer den underholdende tumlingealder.

Når den herlige alder nås, hjælper bObles Fisk på at styrke balancen og faldrefleksen, både når der skal leges, men også når den bruges som skammel på badeværelset eller i køkkenet.

Den understøtter derfor på mange måder barnet i sin udvikling.

Sej forhindringsbane med bObles Fisk

bObles Fisk er blot én ud af mange seje og sjove dyr, der kan tumles med. Sammen med bObles Myresluger, bObles Krokodille eller måske bObles Skildpadde kan der dannes en verden af dyr, der hjælper barnet over det farlige hav eller væk fra den farlige haj, der ligger og lurer under overfladen.

Fantasien er virkelig kun det, der sætter grænserne, når barnet går i gang med at lege med bObles Fisk.

Et stærkt og holdbart tumlelegetøj

Tumlingetiden kan være hårdt for legetøj og sætte sine spor efter det. Men, med bObles Fisk og de øvrige tumlingefigurer fra samme producent, forholder det sig stik modsat. For de er nemlig skabt til at blive tumlet med og kan derfor godt holde til en lidt hårdhændet behandling af og til.

Fordi tumlelegetøjet er lavet af det meget holdbare og lette EVA-skum, holder det både til leg ude og inde, uden det tager skade. bObles Fisk kan nemt vaskes og renses af samt tages med i bad, hvis der er brug for det.

Når du derfor først har anskaffet bObles Fisk, kan du godt være sikker på, at du har et stykke legetøj, der holder til leg om og om igen i flere år. Det er med andre ord legetøj, når det er bedst.

Spring ud på dybt vand bObles Fisk

Mange sjove stunder venter sammen med bObles Fisk. Med de mange muligheder der er for leg med legetøjet, kan det kun blive en ren fornøjelse for barnet. Det er netop, hvad bObles er udviklet efter og anerkendt for. Mulighederne er virkelig uendelige og bliver det kun endnu mere, når den søde fisk sættes sammen med de andre figurer.

Det er et alletiders legetøj til at stimulere dit barns udvikling på og til at lade legen føre hen, hvor barnets fantasi vil det.

 

Det kan også med fordel bruges som et møbel på børneværelset, når der skal kravles i seng eller legetøjet på øverste hylde skal nås. Den kan derfor på mange måder blive en god eller måske bedste ven for barnet, da fisken kan hjælpe med så mange ting og være underholdende på samme tid. Se også vores udvalg af andre populære produkter fra bObles: bObles elefant, bObles kylling, bObles doughut og bObles ælling.