• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg

bObles elefant

På Afrikas frodige savanne lunter den velkendte bObles elefant rundt i alle regnbuens farver. Den findes i stor flot grå eller lille sød pink, så dit barn kan få lige præcis dén bObles elefant, der passer til deres behov og ønsker. bObles elefanten kan bruges som vippe, gynge, balancetræning og meget mere. Både koordination og balance bliver trænet på bObles elefanten, hvad end det er på safaritur eller som gyngestol med en hyggelig bog.

11 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Pris
  kr.
  kr.

bObles elefant stimulerer motorikken

bObles elefant er en favorit blandt mange forældre, fordi den er så gennemtænkt et stykke legetøj og tumlemøbel. Det er et meget alsidigt stykke legetøj, der kan bruges på børneværelset, i stuen eller på badeværelset, hvor den kan bruges til alt lige fra skammel, vippe, gynge eller til balancetræning. Fordi den er så sød og alsidig i brug, er den sjov at bruge for både små og store børn.

bObles elefant kan bruges til at styrke motorikken og sanserne allerede som baby, da den kan bruges til at vugge og vippe babyen i, styrke nakken og ryggen samt have en god kontakt og nærvær. Der er derfor ikke noget at sige til, at den er blevet et populært designikon.

Et tumlelegetøj i høj kvalitet

Når der skal leges Zoologisk Have udenfor eller øves forhindringsbane, kan det godt gå vildt for sig og give nogle beskidte flader. Men det er ikke noget problem med en bObles elefant, da den er fremstillet af EVA-skum uden ftalater og BPA. Den kan derfor sagtens tåle at blive vasket af en børste med vand og sæbe – og den tåler derfor også at blive leget med udenfor eller at blive hevet med i badet. Den suger ikke vand, da materialet er vandfast. Dit barn kan derfor lege helt frit, uden du behøver bekymre dig for, om elefanten nu også lever i morgen.

En verden af farver med bObles elefant

bObles elefant findes i mange forskellige farver, som vi alle har samlet her på shoppen. Du finder derfor en bObles elefant i dens naturlige grå farve, når vi ser den på savannen samt i mere legende og stimulerende farver som grøn, rosa og blå. Alle er de fantastiske at tumle og lege med for børn i forskellige aldre, og vi er sikre på, at du kan finde en variant i dit barns yndlingsfarve.

bObles elefant giver fantasien frit spil

Børns fantasi kan tage lege nogle steder hen, man ikke selv ville kunne forestille sig. Det er netop, hvad bObles elefant lægger op til og bidrager med for både store og små. Gevinsten ved den fantasistimulerende elefant er, at den samtidig under leg stimulerer barnets muskelstyrke og balance, som er vigtig for en god og sund udvikling.

Selvom elefanten måske ser stor ud, er den ikke tungere, end at en tumling på 2-3 år sagtens selv vil kunne løfte den. Leg med en bObles elefant er derfor også ganske sikker, da materialet er let og rart at røre ved.

Skab et sjovt børneværelse med bObles elefant

Et godt og sjovt børneværelse skaber glæde og lærende lege. Med en bObles elefant bliver det kun sjovere at lege selv eller sammen med andre børn på værelset, fordi den kan bruges til så meget.

Sammen med andre bObles produkter som ved vores sæt her på siden, kommer legen og fantasien til at kunne udvikle sig helt uden grænser. Se også: bObles krokodille, bObles kylling, bObles doughnut, bObles fisk, bObles myresluger, bObles dino, bObles tumlesten, bObles ælling, bObles skildpadde, bObles tumlebræt og bobles hest.