• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg

bObles donut

Alle elsker bObles donuts overtrukket med chokolade og krymmel - de er lækre, dejligt bløde og så er de super dekorative! bObles donut er godt nok ikke overtrukket med chokolade og den kan heller ikke spise, men alligevel vil alle børn elske at boltre sig med en bObles donut. bObles donut er nemlig et fantastisk legeredskab, der giver mulighed for kreativ leg og motorisk udfoldelse. En bObles donut fås i flere forskellige størrelser og farver, så der findes helt sikkert én, som hurtigt kan blive dit barns favorit-legetøj. Se de små bObles doughnuts her, de mellem bObles doughnuts her og de store bObles doughnuts her.


 

4 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Pris
  kr.
  kr.

Ubegrænset leg med bObles doughnut

 

Med bObles doughnut går det bestemt ikke stille af sig, da barnet kan hoppe på de flotte og fine dougnuts og komme lige så hurtigt frem som den sejeste racerbil. Men, den kan også trille ned ad bakker eller bruges som en sjov gynge indenfor. Det seje ved bObles doughnut er nemlig, at der kan tilkøbes et reb, som kan fastgøres på den.

 

Det er nemt og ligetil at transformere bObles doughnut til en gynge, der kan svæve helt op i skyerne, da det bare er at tage luften ud, fjerne skumproppen, sætte rebet fast og puste luft i igen – så er der på ingen tid den sjoveste og sejeste gynge.

 

Men, skal der leges i højden, holder bObles doughnut sig heller ikke tilbage. For sammen med andre doughnuts i grå, blå, grøn eller rose kan de stables ovenpå hinanden og sammen danne det højeste tårn, der ikke bare lige sådan vælter.

 

Der er derfor rigeligt med plads til leg, fantasi og stimulering af motorik med bObles doughnut.

Se også: bObles dino, bObles elefant, bObles fisk, bObles hest, bObles krokodille, bObles kylling, bObles myresluger, bObles skildpadde, bObles tumlebræt, bObles tumlesten, bObles ælling og meget mere på siden her!

 

Når der skal slappes af

 

Når der er blevet svævet helt op til skyerne eller hoppet lige så hurtigt som en racerbil, er det tid til afslapning. Her kan bObles doughnut også bruges, da den er skøn og blød at ligge på.

 

Den kan også bruges som en god fodstøtte, hvis benene trænger til et ekstra hvil, inden der igen skal leges for fulde blæs.

 

God balancetræning med bObles doughnut

 

Den buttede, runde form giver lyst til at lege med det samme. Den sætter sig absolut heller ikke på sidebenene af de børn, der bruger den, da den simpelthen kan bruges til så mange aktiviteter.

 

Faktisk har den også den evne, at den kan sidde fast på gulvet. For når midterskiven af den bliver trykket nedad, bliver der dannet et vakuum, så bObles doughnut står helt fast. Det er rigtig smart, da den dermed står helt fast, når den lille sidder og hopper på puden – for så rykker den sig ingen steder og er dermed god til at styrke balancen.

 

De mange sjove hop på bObles doughnut styrker ikke kun balancen, men giver også barnets knogler nogle ”stød”, som er med at til at styrke knoglerne. Den bidrager derfor på alle måder til en sund og god udvikling.

 

Et legetøj, der kan tumles med

 

BObles doughnut er et legetøj, der er fremstillet til at blive leget og tumlet med om og om igen. Den er lavet i ftalatfri og BPA-fri plast med en prop lavet af EVA-skum, som de øvrige bObles tumlelegetøj er fremstillet af.

Den holder til lidt af hvert og kan sagtens bruges ude som inde. Der er derfor ingen begrænsninger i legen med bObles doughnut.

 

Den er desuden ganske sikker at lege med, da den overholder de skrappe og meget strikse europæiske regler og bestemmelser. Legen kan derfor frit udfolde sig uden bekymringer.