• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 449 kr. til pakkeshop
  • Vi afsender inden for 1-2 hverdage

bObles dino

Woohaaa! Dinosaurer behøver ikke at være farlige. bObles dino er en sjov todelt dino, som giver dit barn lov til at gå op ad dens rillede ryg, tage et lille hvil eller kravle ned ad dens flade skråning. Lad dit barn slippe fantasien løs på ryggen af bObles dino, som lægger op til masser af motorisk fantasi-leg. Der følger et blødt omslag, som kan spændes omkring dinoen, når det skal være ekstra sjovt og udfordrende. Kun fantasien sætter grænser for legeuniveret med bObles.

3 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Mærke
  • Pris
    kr.
    kr.

bObles Dino er for store og små

Med bObles Dino kan fantasien og motorikken virkelig få fuld gas. Det gælder både for den mindste i familien og for den lidt større. For på den smarte og meget søde bObles Dino kan familiens mindste kravle, gå eller glide og bare blive helt vildt sej til det motoriske.

Da der også følger en glat plade med i kraftig akryl, som kan tages af og på, kan den lidt større også være med til at tumle. For når den sættes på, kan der rutsjes hele vejen oppe fra himlen og ned til jorden eller klatres op fra jorden og op i himlen.

Der er mange eventyr, der venter med bObles Dino.

Et multifunktionelt møbel

bObles Dino er utroligt alsidig i brug, da den både tjener en god funktion på børneværelset som et møbel, hvor den kan bruges som en skammel til at komme op i højderne, eller gøre opstigningen til sengen til en leg. Men, den ser også rigtig flot ud, når den ikke er i brug, ligesom den gør børn glade og giver dem fantasifulde ideer, når den tages i brug til tumlelege.

Det er ikke tilfældigt, at bObles Dino er blevet en rigtig god ven og legetøj for mange børn rundt om i de danske hjem. For den kan bruges til rigtig meget og er aldrig kedelig at lege sammen med, simpelthen fordi der er så mange kreative muligheder med den.

Brug gerne bObles Dino sammen med nogle af de andre produkter, så legen kan få lov til at udvikle sig på bedst mulige måde.

Brug bObles Dino både ude og inde

Som mange andre synes bObles Dino, at det er sjovt og dejligt varmt at lege indenfor. Men, den behøver ikke kun bruges til leg indenfor, da den også meget gerne vil med udenfor, når det er tid til at brænde lidt ekstra krudt af.

bObles Dino kan nemlig godt tåle at blive tumlet med udenfor i både solskin og regnvejr og kan på et øjeblik tørres af med en klud eller blive vasket under bruseren, da skummet sagtens tåler vand.

Skal der derfor leges ”jorden er giftig”, tumleleg eller andre sjove lege, hvor bObles er perfekt, kan det gøres både ude og inde uden problemer.

bObles Dino elsker børn og leg

bObles Dino er den måske flotteste dinosaur, der har eksisteret på jorden. For med dens flotte farver er det virkelig svært at holde fingrene fra den. Disse er også med til at stimulere barnets sanser på bedste vis.

Men Dino kan også virkelig godt lide miljøet og vil gerne passe på det, så der kan leges i rigtig mange år ud i fremtiden. bObles Dino er nemlig fremstillet i EVA-skum, der ikke indeholder hverken phtalater eller andre sundhedsskadelige stoffer. Dino er derfor perfekt til leg med børn og de andre bObles produkter såsom bObles Elefant, bObles Kylling og bObles Krokodille.

Fantasien kan få lov til at få helt frit spil.