• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
  • Dag til dag levering

bObles ælling

Den lille bObles ælling er sød og sjov at vippe på for både store og små tumlinger. bObles ælling er rigtig glad for leg og opmærksomhed og kan hjælpe dit barn med at holde balancen og vipperytmen, mens barnet vipper eller balancerer på bObles ællingen. H.C Andersen siger godt nok, at ællinger er grimme, men ikke bObles ællingerne. De er født smukke og dekorative i mange forskellige farver, så de passer ind i ethvert børneværelse.

1 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Mærke
  • Pris
    kr.
    kr.

Utallige lege med bObles Ælling

Rap, rap! Det kan bObles Ælling dog ikke helt sige, men til gengæld har tumlelegetøjet et væld af funktionsmuligheder. Den kan bruges som en skammel, en første stol eller som et smart og sjovt balancelegetøj. Er barnet modigt, er det også muligt at stå ovenpå ællingen, når det skal være lidt mere udfordrende.

Sammen med flere ællinger eller andet tumlelegetøj kan der laves den sjoveste og sejeste forhindringsbane i forskellige højder og med forskellige udfordringer. bObles Ælling er med på den værste og kan meget mere end bare at se sød og dejlig ud.

Se vores 2-i-1 bObles Ælling

Her på siden finder du ikke bare én ælling, du finder også 2-i-1 bObles Ælling, som skiller sig ud fra de øvrige ved, at der følger en flad bObles Ælling med. Den kan bruges som vippeunderlag, trædesten eller som et siddeunderlag til sjove og måske mere stille lege.

Med 2-i-1 Ælling er der endnu flere muligheder for sjove lege, der stimulerer balancen, fantasien og motorikken. Så tag gerne et kig på udvalget og se, om ikke det lige præcis er den, I mangler.

Smukke ællinger i holdbart materiale

bObles Ælling fås i et væld af flotte farver og kan både fås i de originale farver og i den virkelig smukke marmorserie. Uanset hvilken stil der er i hjemmet eller på børneværelset, er det muligt at finde en smuk bObles Ælling, der passer perfekt ind. Så betyder det ikke så meget, hvis den hver dag findes frem til sjove og udfordrende lege i stuen.

Uanset om ællingen er tiltænkt den lille guldklump eller det lidt større barn, holder tumlelegetøjet til det, da det er fremstillet i det meget stærke, lette og bløde EVA-skum. Med de runde kanter er der ingen, der slår sig eller lavet ridser i gulvet. Det er også helt fri for ftalater og derfor mere end sikkert for barnet at lege med.

BObles Ælling er tumlelegetøj og legetøj generelt, når det er bedst. Klik gerne din favoritælling i kurven og lad en verden af leg åbne sig.

Sjov leg med bObles Ælling og andre tumlemøbler

Tumlemøbler fra bObles er bare sjove og Ælling er ingen undtagelse. Sammen med andre tumlemøbler som bObles Hest, bObles Fisk og bObles Donut er der alletiders mulighed for at skabe mange sjove lege både med og uden hjælp fra voksne.

Både bObles Ælling og de øvrige tumlemøbler er multifunktionelle og kan derfor bruges på mange forskellige måder til styrkelse af balancen, fantasien og motorikken. Det er netop, hvad der gør dem så fantastiske!

Vi elsker bObles Ælling og de øvrige tumlemøbler og fortæller gerne nærmere om alle de muligheder, der er med legetøjet, uanset om du blot ønsker ællingen for sig selv eller i kombination med andre tumlemøbler her fra shoppen.

Vi sørger for at sende det afsted hurtigst muligt, så dit barn kan komme godt i gang med at lege tumlelege og forhindringslege både ude som inde.