• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 449 kr. til pakkeshop
 • Vi afsender inden for 1-2 hverdage

Aykasa

Aykasa er et kvalitetsbrand kendt for deres flotte foldekasser. Deres foldekasser kommer som udgangspunkt i 3 størrelser: Mini, Midi og Maxi. Aykasa foldekasser er ideelle til at opbevare legetøj i og de er nemme at stable, pakke og klappe sammen, hvis de ikke er i brug.

28 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Pris
  kr.
  kr.

Aykasa foldekasser – hvorfor er de så populære?

I langt de fleste hjem er der rigtig mange ting, store og små, der nemt risikerer at komme til at ligge og flyde. I køkkenet er der køkkengrej, olier og krydderier. I entréen er der handsker, huer og sko. Tæpper og strikketøj i stuen ser også pænest ud, når det har en fast plads.

Aykasa er den perfekte løsning til alle de ting, du måtte have i dit hjem, som mangler en praktisk og pæn opbevaringsløsning. Det får hele dit hjem til at se mere ryddeligt og moderne ud.

Derfor er Aykasa også på ganske kort tid blevet det nye, helt store hit til opbevaring af alverdens ting. De bruges i boligen, skuret, haven, udestuen og selvfølgelig på børneværelset. De er at finde overalt på Instagram med deres moderne og stilfulde design samt utallige anvendelsesmuligheder.

Fordele ved foldekasser fra Aykasa

Kasserne fra Aykasa er blevet så populære, fordi:

 • De kan stables, så du kan lave et lille bord eller et fint reolsystem med kasserne.
 • De er godkendt til opbevaring af fødevarer.
 • De er slidstærke og tåler tung belastning - uden at knække.
 • De fås i et væld af smukke farver.
 • De kan foldes sammen, så de fylder meget lidt.
 • De har håndtag og er lette at bære.

Herunder har vi lavet en liste over de forskellige størrelser, som Aykasa foldekasser fås i. Så kan du let vælge lige præcis den eller de størrelser, der passer ind i din families hjem.

Aykasa er også populære at give i gave. Vælg en farve, der vil passe ind i den heldige modtagers hjem. Alle kan bruge en flot kasse til at opbevare ting i hjemmet.

Farverige Aykasa kasser til hele familien

Aykasa kommer, som skrevet, i flere forskellige farver og størrelser, så der er en kasse til ethvert behov og enhver smag. Du kan se mål og størrelser herunder. Børnenes Kartel er officiel forhandler af Aykasa.

Aykasa Mini

Aykasa mini foldekasser måler 27 x 17 x 11 cm

Mini kassen er den mindste foldekasse. Den er god til lidt mindre ting. Det kunne være små figurer eller lignende.

Aykasa Midi

Aykasa Midi foldekasser måler 40 x 30 x 14 cm
Midi kassen er mellemstørrelsen, hvor man kan opbevare sine magasiner, blade, legetøj eller køkkengrej.

Aykasa Max

Aykasa maxi foldekasser måler 60 x 40 x 22 cm

Maxi kassen er den største foldekasse. Den er praktisk at bruge til fx tæpper, bolde, værktøj eller vasketøj.

Alle ovenstående er lavet i hård PP-plast. Det er det samme materiale, som sutteflasker til babyer er lavet af. Det betyder samtidig, at materialet endda er fødevaregodkendt, og at du kan derfor trygt bruge kasserne til praktisk opbevaring af mad og drikkevarer i køle- og fryseskab. Derudover er PP-plast miljøvenligt, da det er meget robust, kan bruges i mange år, og er let at genanvende.

Anvendelsesmuligheder med Aykasa foldekasser

Aykasa foldekasser bliver produceret af det danske brand af samme navn. De er gode til mere end bare legetøj og er så flotte, at det ikke er nødvendigt at gemme dem væk, når der kommer gæster.

De er blandt andet ideelle til, at:

 • Have stående i stuen med magasiner i,
 • i køkkenet til olier og krydderier,
 • på badeværelset til make-up
 • til skrivebordet med papirer i,
 • i entreen til sko, sneakers.

5 overraskende måder at bruge de dekorative foldekasser på

Søger du endnu mere inspiration til, hvordan du kan bruge de flotte foldekasser hjemme hos dig? Så kommer her 5 spændende tips til at bruge de forskellige kasser på en anderledes og kreativ måde.

De funktionelle foldekasser fra Aykasa kan nemlig nemt bruges både praktisk og dekorativt i hele boligen på måder, som du måske ikke var klar over.

Vælg den størrelse og farve, der passer allerbedst ind i dit hjem fra Børnenes Kartels webshop. Kasserne fås både i douce farver såsom orchid, grå, coconut milk, cream og hvid samt i kraftige farver såsom khaki, dark pink, mint og electric blue – og mange andre farver.

Aykasa foldekasser som hylde til sko eller papir

Her kommer et tip, som vil give dig mange, mange flere måder at bruge din Aykasa kasse på, hvis du ikke allerede har tænkt i den retning.

Fold kun tre sider af foldekassen op, så du lader den ene endeside blive nede. Stabl derefter kasserne ovenpå hinanden. Nu kan de fungere som skohylde i walk-in eller entré, brevbakke på skrivebordet eller smart reol i stuen eller på børneværelset.

Aykasa foldekasser til mad

Du kan bruge Aykasa foldekasser i alle størrelser i dit køleskab og i din fryser, fordi de er godkendt til at måtte komme i kontakt med mad. Derudover kan du bruge mini kasserne som frugtkurv og brødkurv på morgenbordet. Det er en dekorativ og anderledes måde at bruge kasserne på, som ser moderne ud. Heldigvis kan kassen vaskes efter brug, foldes sammen og pakkes væk, når den ikke bruges. Den fylder nemlig ikke ret meget, når den er klappet sammen.

Aykasa foldekasser som dukkeseng eller kurv til hund eller kat

En Aykasa foldekasse kan også gøre gavn for kæledyr og dit barns Dukkelise.

Indret en hyggelig og blød kurv til familiens hund eller kat med et tæppe. Juniors yndlingsdukke kan også få en skøn og dejlig dukkeseng, som er meget nem for barnet at ordne nøjagtigt, som barnet ønsker. De er også lette at transportere rundt, hvis legen flytter ind i stuen eller ud i haven.

Aykasa foldekasser som gavekurv

Skal du give en barselsgave, bryllupsgave eller en anden gave, som skal serveres i en dekorativ gavekurv, så brug en Aykasa foldekasse i mini eller midi som selve gavekurven. Læg de øvrige gaver i foldekassen, og sæt cellofan omkring. Voilá – så har du en stilet og moderne gavekurv, der helt sikkert vil bringe glæde. På den måde kan modtageren også bruge selve gavekurven, som ellers ofte ender i skraldespanden.

Aykasa foldekasser som sofa- eller sengebord

Vend foldekasserne på hovedet, og stabl 2-4 stk. ovenpå hinanden. Den flade bund vil nu udgøre en fin afsætningsplads ved siden af sofaen til en kop kaffe og en bog eller et sengebord med plads til opbevaring af bog, briller, smartphone og creme. Du kan sammensætte bordet i lige de farver, du foretrækker.

Bredt udvalg af Aykasa foldekasser

Hos Børnenes Kartel er vi helt vilde med de moderne og alsidige foldekasser. Derfor har vi sammensat et stort og varieret sortiment af foldekasserne fra Aykasa. Vi har med garanti også en, der matcher dine behov og din smag.

Kan du ikke finde lige den størrelse og farve, som du søger, eller har du spørgsmål til vores sortiment af Aykasa? Så er du meget velkommen til at kontakte Børnenes Kartel på telefon eller e-mail, som du kan finde i toppen af siden.

Vi er på dupperne og besvarer alle henvendelser hurtigt – inden for vores åbningstid, og vi vil gøre vores ypperste for at hjælpe dig med at få valgt den helt rigtige kasse til dit behov.

Du er naturligvis også velkommen i vores fysiske butikker i Silkeborg, Aalborg, Herning og Kolding, hvor du kan se et udvalg af de flotte og funktionelle foldekasser.

FAQ – ofte stillede spørgsmål om Aykasa

Hvilke størrelser fås Aykasa kasser i?

Som udgangspunkt fås de flotte foldekasser fra Aykasa i tre størrelser: Mini, Midi og Maxi. Mini foldekasser måler 27 x 17 x 11 cm., Midi måler 40 x 30 x 14 cm. og Maxi foldekasser måler 60 x 40 x 22 cm.

Hvad kan man opbevare i Aykasa kasser?

Med de forskellige størrelser kan Aykasa foldekasser opbevare små som store ting og sager. Foldekasserne kan opbevare alt fra små figurer, legetøj og køkkengrej til bolde, tæpper og magasiner. Derudover er kasserne nemme at folde sammen, når de ikke er i brug.