• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 449 kr. til pakkeshop
  • Vi afsender inden for 1-2 hverdage

Affenzahn

Affenzahn skaber de sødeste rygsække i designs, der virkelig appellerer til familiens mindste. En Affenzahn-rygsæk er perfekt til brug i dagpleje, vuggestue, børnehave eller bare som turrygsæk til barnet, der gerne vil bære sine ting selv, når I er på farten. Affenzahn-tasker fås i flere forskellige søde modeller her, så gå på opdagelse, og glæd dit barn med en skøn rygsæk med yndlingsdyret, der hurtigt bringer smil frem på læben. 

1 produkter

Filtre
  • Alder
  • Lagerstatus
  • Pris
    kr.
    kr.

Affenzahn-tasker med plads til lidt af hvert

En taske fra Affenzahn har plads til det allermest nødvendige, dit barn har brug for at have med sig i hverdagen i institutionen, på weekendens familieture eller på overnatning hos bedsteforældrene. Stoltheden lyser ud af det lille barn, når det selv kan bære sine ting i en fin taske på ryggen, og mon ikke junior efter kort tid selv bliver lidt af en haj til at pakke og ved præcis, hvad I skal huske at have med? Affenzahn-taskerne har et praktisk design og flotte farver, og de forskellige dyr på fronten er lige prikken over i’et, der gør barnets taske til noget ekstra særligt.   

 

Find Affenzahn-tasker i mange skønne designs online

Affenzahn laver tasker i høj kvalitet, der holder til at blive brugt hver dag. Taskerne er designet med fokus på ergonomi og høj funktionalitet, og de fås i flere forskellige størrelser. De har mange spændende detaljer, som både børn og voksne vil elske, og du kan læse mere om de enkelte modeller under hvert produkt. En Affenzahn-taske er et rigtig godt ønske til barnedåben eller den første fødselsdag, og her får du en taske, der kan følge barnet i de første mange år, hvor den højst sandsynligt vil blive brugt dagligt og derfor hurtigt vil blive en genkendelig og højt elsket del af dit barns hverdagsrutiner.