• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 449 kr. til pakkeshop
 • Vi afsender inden for 1-2 hverdage

A Little Lovely Company

A Little Lovely Company er et hollandsk firma der designer søde og unikke ting til børneværelset, som vil være med til at give et personligt præg på indretningen. Deres børneinteriør og dekorationer er med smukke pastelfarver farver og stilen er helt deres egen. Kollektionen fra A Little Lovely Company består blandt andet af de populære lamper formet som stjerner, is og frugter i forskellige farver, madkasser, drikkedunke og rygsække.

Se det spændende udvalg fra A Little Lovely Company her.

11 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

A little Lovely Company hos Børnenes Kartel

Hos Børnenes Kartel er vi stolte af at være A Little Lovely Company forhandler. A Little Lovely Company har gennem de seneste år oplevet en stigende popularitet. Det skyldes mærkets vision om at gøre hverdagen mere festlig og farverig. De to mødre som lavede mærket A Little Lovely Company er tilsammen mor til 7 børn. Så de ved hvad det drejer sig om. Produkterne fra A Little Lovely Company skal være med til at give et mere kreativ syn på dagligdagen. Med produkter der er til at betale sig fra skal det være nemt at give hverdagen lidt mere farve og glæde.

Formålet hos A Little Lovely Company er at få folk væk fra den kedelige og grå hverdag, hvor dagene kan smelte lidt sammen og det hele går sin normale gang. Det vil vi som A Little Lovely Company forhandler gerne hjælpe med at sætte en stopper for. Med produkter fra A Little Lovely Company skal vi sammen hjælpe hinanden til at gøre hverdag lidt skønnere. Med de søde og sjove farverige produkter giver vi sammen lys til hverdagen, med plads til smil, latter og sund trivsel.

En god gaveide

Hvad er bedre end at få en gave? Det er selvfølgelig glæden ved at give den. Når du bestiller et A Little Lovely Company produkt hos Børnenes Kartel har du altid mulighed for at få pakket dine ordre ind. Det eneste du skal vælge, er hvordan du ønsker indpakningen skal være når du lægger din ordre i indkøbskurven. Vi har både gaveindpakning til drenge, piger og en masse højtider. Med en gave fra A Little Lovely Company er du et skridt nærmere på at gøre et barn rigtig glad. Har du brug for hjælp eller vejledning omkring dit køb? Så er du altid velkommen til at kontakte os her eller i en af vores fysiske butikker.