• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
  • Dag til dag levering
CMS billede alt tekst

Inspiration

DIY med Gabriella Holm

Gabriella Holm er uddannet arkitekt med speciale i design fra Arkitektskolen Aarhus og har efterfølgende arbejdet med DIY og kreativitet særligt i marketingsbranchen. Gabriella drev fra 2012-2016 DIY bloggen www.frkhansen.dk og driver nu Instagram profilen @gabriella.holm. Hun har siden 2019 været tilknyttet Go’ Morgen Danmark på TV2 som krea-ekspert. Her viser Gabriella, hvordan du kan være kreativ derhjemme.


Nøgleordene er, at det skal være overskueligt og sjovt, og så må kreationerne, der laves, rigtig gerne være brugbare. Derudover har Gabriella leveret indhold til diverse dagblade, magasiner samt TV-indslag og interviews sideløbende.


Hent PDF skabelon
CMS billede alt tekst
CMS billede alt tekst

Bog fyldt med fantasifulde, smukke og brugbare perlemønstre..

...som du har lyst til at bruge i dit hjem efterfølgende. Mønstrene er i en overskuelig størrelse så hele familien kan være med-Gabriellas perlemønstre skubber til den klassiske opfattelse af, hvad en perleplade er. Det er nemlig ikke bare en plade. Ved at tilføje forskellige materialer, arbejde tredimentionelt og tænke ud af boksen opstår helt nye udtryk og måder at bruge perlerne på. Gå på opdagelse i en bog, der har mønstre til alle årstider, til boligen, børneværelset, haven og ja, selv bagværket!


Gå til bog
CMS billede alt tekst
Billede alt tekst

Gabriella Holm

Hos Børnenes Kartel fylder kreative projekter meget, og derfor er vi glade for at samarbejde med Gabriella Holm om spændende og sjove DIY projekter, der er nemme for børn at lave. Gabriella Holm er bl.a kendt fra TV, hvor hun deler ud af sin ekspertviden til inspirerende projekter, man selv kan lave derhjemme. Hun har i 2023 udgivet sin første bog, der er spækket med perlemønstre til hele året.


I løbet af december 2023 var Gabriella en del af Børnenes Kartels advents LIVES, hvor hun guidede seerne i at skabe fantastiske gaver ved hjælp af Børnenes Kartels egne kreative produkter. Hendes entusiasme og evne til at gøre DIY-projekter tilgængelige og sjove, er grunden til, vi elsker Gabriella og hendes finurlige kreativiteter, der altid følger, hvad der rører sig i tiden.


I forbindelse med Børnenes Kartels 10-års jubilæum i 2024 har Gabriella skabt et unikt fødselsdagstog af perler. Mønstret kan du selvfølgelig finde her på vores side, så du selv kan dække op med det kæreste tog på fødselsdagsbordet.


Tag del i dette spændende samarbejde mellem Gabriella Holm og Børnenes Kartel, og giv dine DIY-projekter et nyt niveau af sjov og inspiration!


Billede alt tekst