• Gaveindpakning i unikt papir
  • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
  • Dag til dag levering
CMS billede alt tekst

Inspiration

DIY med Gabriella Holm

Gabriella Holm er uddannet arkitekt med speciale i design fra Arkitektskolen Aarhus og har efterfølgende arbejdet med DIY og kreativitet særligt i marketingsbranchen. Gabriella drev fra 2012-2016 DIY bloggen www.frkhansen.dk og driver nu Instagram profilen @gabriella.holm. Hun har siden 2019 været tilknyttet Go’ Morgen Danmark på TV2 som krea-ekspert. Her viser Gabriella, hvordan du kan være kreativ derhjemme.


Nøgleordene er, at det skal være overskueligt og sjovt, og så må kreationerne, der laves, rigtig gerne være brugbare. Derudover har Gabriella leveret indhold til diverse dagblade, magasiner samt TV-indslag og interviews sideløbende.


CMS billede alt tekst

Bog fyldt med fantasifulde, smukke og brugbare perlemønstre..

...som du har lyst til at bruge i dit hjem efterfølgende. Mønstrene er i en overskuelig størrelse så hele familien kan være med-Gabriellas perlemønstre skubber til den klassiske opfattelse af, hvad en perleplade er. Det er nemlig ikke bare en plade. Ved at tilføje forskellige materialer, arbejde tredimentionelt og tænke ud af boksen opstår helt nye udtryk og måder at bruge perlerne på. Gå på opdagelse i en bog, der har mønstre til alle årstider, til boligen, børneværelset, haven og ja, selv bagværket!


Gå til bog

Blomster skabeloner

Vær med til LIVE show, hvor vi bl.a præsenterer fede julegavehits og inviteret DIY-ekspert Gabriella Holm i studiet. Gabriella vil vise, hvordan børnene selv kan lave julegaver til hele familien med produkter fra Børnenes Kartel.  


Gabriella har designet fine blomsterskabeloner der er klar til at downloade og printe ud.


Hent PDF skabelon
Billede alt tekst
CMS billede alt tekstBillede alt tekst
CMS billede alt tekst

Overfør det valgte mønster til græskarret ved at lave små huller med en nål eller kør med et sporre-redskab i stedet for at tegne linjer

CMS billede alt tekst

Skær toppen af græskarret – det kan skæres lige over eller med takker