• Gaveindpakning i unikt papir
 • Gratis fragt over 499 kr. til pakkeshop
 • Dag til dag levering
 • Forårsudsalg

Sandlegetøj

Sand er fascinerende og sjovt at lege med. Med det rette udstyr i hånden kan børn skabe alt fra sandslotte til sandkager, borge med voldgrave og flotte figurer. Vores udvalg af sandlegetøj til stranden og sandkassen er kæmpestort. Hos Børnenes Kartel kan du finde en sandmølle, køkkensæt, skovle, spande, sier, is, en gravko og meget, meget andet, som giver den lille konstruktør mulighed for at lave endnu flere flotte formationer i sand.

46 produkter

Filtre
 • Alder
 • Lagerstatus
 • Mærke
 • Nyheder & Tilbud
 • Produktmærkninger
 • Størrelse
 • Pris
  kr.
  kr.

Sandlegetøj til stranden og sandkassen

Sand er fantastisk underholdning, hvor alle og enhver kan være med. Det virker tiltrækkende på både babyer, børn og legesyge voksne. Sandleg stimulerer fantasien, når I sammen bygger, læsser, flytter og graver voldgrave. Hvem har ikke bygget et sandslot som barn? Blot for at hoppe oveni det og bygge det igen. Med sand løber I aldrig tør for legemateriale.

Når du virkelig vil stimulere dit barns kreative udfoldelser i sand, skal der noget godt sandlegetøj til. Vi har sandlegetøj, som både piger og drenge vil elske at få gavn af. At lege med og i sand med forskellige former for udstyr kan nemlig også være meget lærerig leg, som træner barnets:

 • Motorik
 • Hånd-øje-koordination
 • Sociale kompetencer
 • Kreativitet og fantasi
 • Følesans
 • Viden om form og konsistens

Det kræver fx øvelse af finde den helt rigtige blanding af godt legesand og vand til at skabe den perfekte sandskulptur. Børn elsker at eksperimentere med mulighederne med hhv. vådt og tørt sand. Hvad kan bruges til hvad?

Med en lille håndfuld forskellige salgs sandlegetøj kan barnet hygge med at finde den rette konsistens til mange sjove konstruktioner i sand og skøre påfund.

Vil I have sandlegetøj med på ferien, uden at det fylder for meget? Så kan vi varmt anbefale sandlegetøjet i silikone fra brandet Scrunch, der især er kendte for deres silikonespande med snor og silikonehåndtag. Spanden og deres andre sandforme tåler at blive foldet sammen. Det gør dem lettere at have i tasken.

Skovle – det vigtigste stykke sandlegetøj

Det første sandlegetøj, som de fleste børn stifter bekendtskab med og forelsker sig i, er sandskovlen. Det et universelt sandlegetøj, som bør være i flere størrelser i enhver sandkasse.

Her på webshoppen kan du finde skovle, som sælges alene – fra fx Scrunch og Liewood. Skovlen fra Liewood er lavet med silikone, som giver skovlen et glidefrit og sikkert greb, der gør den let at grave med – selv i vådt og hårdt sand. Skovlen fra Scrunch i den smukke Dusty Purple har en mat overflade, der også giver et fast greb. Desuden har den en spids ende, der gør den oplagt til at grave i fast sand og til at tegne mønstre på sandet.

Du kan også finde skovle, der sælges som del af et sæt, hvor du også får fx spand, si og små figurer. Liewood skovlen, som vi omtalte herover, kan fx fås i sådan et sæt – lavet i douce naturnære farver.

Sandskovlen kan også findes som en del af et trillebør-sæt fra Dantoy, der også inkluderer en spand og en rive.

Køretøj til sandleg – gravko og trillebør

Er du på udkig efter et sjovt sandkøretøj til barnet, der elsker rolleleg eller at transportere sand? Så er du landet på den rigtige side. Vi har alverdens forskellige slags sandkøretøj.

Fra brandet Wonder Wheels kan du blandt andet få:

 • en isbil
 • et såkaldt rugbrød
 • en firhjulstrækker
 • en cementblander

De er alle sammen sjove at lave spor i sandet med, når de racer op og ned ad sandbanker og vælter omkuld.

Derudover har vi forskellige trillebøre. Du kan både vælge en trillebør i plast, som er sjov at have med på stranden. Vi har også den klassiske og meget robuste gule og røde trillebør i metal. Den er også god til børn, der vil hjælpe med havearbejdet.

Har du et barn, der elsker at eksperimentere? Så vil barnet få rigtig stor gavn ud af Owl About vand- og sandmøllen fra B Toys, hvor der også medfølger en lastbil med tippelad. Lad barnet bruge den lille ugle-kop, der følger med, og se vandet og sandet suse igennem møllen, hvor det sætter alle de sjove og farvestrålende dele i bevægelse.

Sandlegetøj til at lave mad

Til den lille legekok har vi også en hel perlerække af sjovt sandlegetøj. Hvis I har en isbod, et legehus eller blot skal en tur til stranden, så er det lige sagen at have en masse gryder, skeer og pander med.

På den måde kan dit barn øve sig i sine evner som mesterkok og lave skulpturelle sandkager med blomsterdrys, supper tilsat græs og blade, gryderet med kløver, sandpandekager og meget, meget andet. Det er i sandhed kun fantasien, der sætter grænser, når børn laver mad med sand.

Når du køber dit sandlegetøj til at lave sandmad hos Børnenes Kartel, kommer dit barn ikke til at mangle noget. Liewood har fx lavet et sæt med sandforme til at lave is. Fra Dantoy finder du flere store sæt med alt fra piskeris, kagerulle, udstanser-forme og paletknive til gryder, tallerkner og bestik.

Leg skovtur i sandkassen, byg en fødselsdagskage eller kokkerér et måltid til hele familien. Slip fantasien og den indre legelyst fri med bagesæt og spisesæt til sandkassen.

Alt i sandlegetøj hos Børnenes Kartel

Hos Børnenes Kartel er vi vilde med, når børn leger, har det sjovt og samtidig stimuleres på deres sanser og kreativitet. Gennem leg med sand lærer børn en hel masse om naturvidenskab, de styrker deres hånd-øje-koordination, de får bedre sociale færdigheder – når de gør det sammen med andre børn – og så har de det samtidig megasjovt.

Underkategorierne herover rummer ikke hele vores udvalg, fordi det er så stort, men sikker er én ting; I kommer ikke til at mangle noget, hvis I køber sandlegetøj hos os. Vi har alt, hvad hjertet kan begære til mange timers leg i sandet.

Kan du ikke finde det, du kom efter? Så er du velkommen til at kontakte vores flinke kundeservice, som sidder klar til at hjælpe dig.

Rigtig god fornøjelse med sandlegen. Og husk, hvis du bestiller inden 14.00, så sender vi din ordre samme dag. Se alt udendørs legetøj her.