Byttefrist: julegaver købt i vores fysiske butikker kan byttes op til 14 dage efter vi får lov at åbne

Vandpistoler

Vandpistoler

Vandpistoler til alle aldre

Er der noget, der kan gøre børn glade og få dem til at grine, så er det vandpistoler. Der skal ofte ikke særlig meget mere til end at tænde en sprinkler, fylde en vandpistol eller at gå til stranden. Så snart der er vand, løber de rundt, plasker og har det sjovt. Med vandpistoler fra Børnenes Kartel bliver legen endnu nemmere og sjovere. 

Her på siden finder du nemlig et stort udvalg af sjovt og spændende vandlegetøj til brug både om sommeren og til de køligere og indendørs perioder. Prøv for eksempel at tage et kig på vores seje Aquaplay vandbane eller Sunnylife glidebane. Hvis legen skal være lidt mere eksperimentel, er vores vandraket fra 4M Kidzlabs også et godt bud på spændende vand legetøj, hvor kreativiteten kan få frit løb.

 

Vandpistoler for store og små 

Vand er sjovt. Det gælder ikke kun for de store børn, men også for de helt mindste. Vores udvalg af vandpistoler består derfor af alt lige fra store raketter med vand og mindre vandpistoler for de ældre børn.

Vand er et godt element til udvikling af lege og til at stimulere barnet med. En vandkande med vand kan bruges til alt lige fra at lave mudderkager med til kreativ leg i sandkassen, mens vores Kinetic Sand kan bidrage til flere timers leg med at bygge sandslotte, som var I på stranden. Der venter altså kreativ og langvarig leg med vand legetøj fra Børnenes Kartel. 

Se vores udvalg her

Sjov vandleg med vandpistoler i haven 

Man behøver ikke tage hele vejen til stranden for at lege med vand. Sjov vandleg kan også foregå hjemme i haven med vandpistoler, vandkander og en udfordrende glidebane, når vejret viser sig fra sin bedste side. Meget mere skal der ikke til for at have det sjovt med vand derhjemme i haven. 

Så snart der bliver tændt op for vandet i vandslangen, giver og udvikler legen sig helt af sig selv. En sjov bold, der kan hoppe på vandet og ikke synker til bunds, er også en sjov og stimulerende aktivitet, når det er tid til at fylde poolen op og køle sig af på de varmeste dage. Har du derfor brug for sjovt vandlegetøj til haven, finder du det her på shoppen. 

 

Se vores udvalg her

Aktivt leg med vandpistoler

Hvis det stod til langt de fleste børn, ville et dagligt bad ikke være nødvendigt. Men med sjovt og kreativt vandpistolsleg fra os, bliver det daglige bad pludseligt til en leg, der ikke behøver stoppe igen. 

Se gerne vores store udvalg af vandpistoler, hvor du trygt kan lade barnet leget ude i haven, eller på stranden. Men det stopper ikke her. For vi har også vandpistoler til de større børn.

Se vores udvalg her

Hvorfor vælge Børnenes Kartel?

Vi stiller høje krav til vores leverandører og produkter

Det ligger i Børnenes Kartels dna, at vores produkter i mere en én forstand skal være holdbare. Vores legetøj skal fysisk kunne holde til at blive leget med og samtidig have så høj en legeværdi, at legetøjet holder børnenes interesse år efter år.

Vi stiller høje krav til vores leverandører - både til produkternes kvalitet og til deres produktionsmåde. Vi tolererer ikke farlig kemi, ej heller tvivlsomme produktionsforhold. Vi prioriterer økologi og bæredygtighed, og vores håb er, at det også smitter af på vores kernebrugeres - børnenes – valg og adfærd senere i livet.

Vi har en holdning til, hvad legetøj skal kunne.

  • Høj kvalitet, som holder år efter år
  • Sortiment med høj legeværdi
  • Stimulering af leg og fantasi
  • Prioritering af økologi og bæredygtighed
  • Ingen farlig kemi
GAVEINDPAKNING
Vi pakker gratis ind til alle børn
14 DAGES RETURRET
Du kan altid returnere din vare
UNIKT SORTIMENT
+10.000 varer på lager
KUNDESERVICE
Ring, skriv eller besøg vores butikker