Søndag og mandag: SPAR 20% på Ferm Living væglamper - KLIK HER

Superhelte Legetøj

Superhelte legetøj

Helt for en dag med superhelte legetøj

”Der er en superhelt gemt i os alle”, hvis man skal tro på det, Superman siger. Det er i hvert fald gældende for børn i flere aldre, som fortsat ser op til superhelte og deres gode gerninger. Derfor har vi her hos Børnenes Kartel selvfølgelig også et bredt udvalg af superhelte legetøj, som giver børn mulighed for at blive en helt for en dag, uanset hvilken superhelt de ser op til. 

Med en sej superheltekappe, en maske fra Great Pretenders og ansigtsmaling fra Djeco, kan ethvert barn leve sig ind i rollen som Superman, Batman eller hvilken som helst anden superhelt, som barnet ser op til. Med udklædning, rekvisitter og superhelte legetøj fra Børnenes Kartel er der rig mulighed for at lege helt for en dag hjemme, i børnehaven eller i skolen. 

 

Aktiverende superhelte legetøj for drenge og piger

Superhelte er både for drenge og piger – og hvilket barn har ikke haft lyst til at lege Superman eller Batman? Superhelte legetøj og superhelteuniverset er stadig populært blandt børn, da det giver dem mulighed for at leve sig ind i en helt anden verden end den, de selv er en del af. Det er udviklende og er med til at understøtte deres identitetsudvikling. 

Superhelte kan både lege inden for på børneværelset eller i stuen, ligesom de kan lege udenfor, hvor redningsaktioner kan få lov til at spire og udvikle sig. Med vores kapper og masker har det aldrig været sjovere og nemmere at leve sig ind i rollen som superhelt. En aktiv og spændene verden ligger lige for fødderne af børnene!

Se vores udvalg her

En fantasiverden fuld af spænding 

Superhelteudklædning appellerer til aktiv leg for både drenge og piger i flere aldre. Det er dermed et fristende og aktivt alternativ til de mere stillesiddende computerspil eller spil på tablets, som også er en stor del af moderne børns hverdag. Med superhelteudklædning kan barnet dykke helt ned i en handlingsfyldt og spændingsmættet fantasiverden, som kun børn kan skabe. 

I en verden med superhelte optræder både skurke, skræmmende uhyrer og kvinder eller børn, der skal reddes. Det er superheltens opgave at redde mennesker, dyr og hvad der ellers kan reddes for at verden igen bliver god at være i. Den verden kan vores udklædning fra Great Pretenders støtte op om, ligesom vores ansigtsmaling fra Djeco kan sætte prikken over i’et.

Se vores udvalg her

Sid til bords med superhelte 

Vi begrænser os ikke kun til sej udklædning for små superhelte. Med vores udvalg af superhelteinvitationer, tallerkener, kopper, servietter og lys, kan der inviteres til vaskeægte superheltefest. Det er oplagt til en sjov temafødselsdag, der gerne må lægge op til aktiviteter inde og ude. 

En superheltetemafest er ikke kun for drenge. Mange piger elsker også det seje og spændende univers, som superheltene lever i. Vi har derfor også udklædning til piger, der gerne vil lege Superwoman, Batgirl eller Spiderwoman. En superheltefest kan derfor sagtens afholdes med hjælp fra rekvisitter fra Børnenes Kartel, uanset om det skal holdes for hele klassen eller blot det ene køn.

Se vores udvalg her

Hvorfor vælge Børnenes Kartel?

Vi stiller høje krav til vores leverandører og produkter

Det ligger i Børnenes Kartels dna, at vores produkter i mere en én forstand skal være holdbare. Vores legetøj skal fysisk kunne holde til at blive leget med og samtidig have så høj en legeværdi, at legetøjet holder børnenes interesse år efter år.

Vi stiller høje krav til vores leverandører - både til produkternes kvalitet og til deres produktionsmåde. Vi tolererer ikke farlig kemi, ej heller tvivlsomme produktionsforhold. Vi prioriterer økologi og bæredygtighed, og vores håb er, at det også smitter af på vores kernebrugeres - børnenes – valg og adfærd senere i livet.

Vi har en holdning til, hvad legetøj skal kunne.

  • Høj kvalitet, som holder år efter år
  • Sortiment med høj legeværdi
  • Stimulering af leg og fantasi
  • Prioritering af økologi og bæredygtighed
  • Ingen farlig kemi
GAVEINDPAKNING
Vi pakker gratis ind til alle børn
14 DAGES RETURRET
Du kan altid returnere din vare
UNIKT SORTIMENT
+10.000 varer på lager
KUNDESERVICE
Ring, skriv eller besøg vores butikker