Til de varme dage: alle havesprinklere nu nedsat med 65% KLIK HER

Skum Legetøj

Skum legetøj

Skum legetøj til børn i flere aldre

Skum er bare sjovt. Og det er det for børn i flere aldre. Skumprodukterne og skum legetøjet, som du finder hos Børnenes Kartel, er nøje og specifikt udvalgt. Forældre vil gerne det bedste for deres børn – og vi vil gerne tilbyde det bedste legetøj til dine børn. Vi har derfor været kritiske i udvalget af samarbejdspartnere og skum legetøj og tilbyder derfor skum til børn fra danske designs som BObles og Cam Cam. 

Skumlegetøjet skal være sjovt at lege med, men det skal også være nemt at gøre rent efterfølgende, så legen er sjov hver gang for både barn og forældre. Med skum legetøj her fra shoppen bliver motorik og fantasi udfordret, mens balance og koncentration også bliver styrket.

 

Tag skummet med i badekarret 

Det kan være lidt af en udfordring at få barnet med i bad. Men det kan der laves om på med vores skumlegetøj egnet til bad. For at gøre det sjovt og tillokkende tilbyder vi blandt andet et sjovt badelegetøj lavet i skum fra BathBlocks, som kan flyde på vandoverfladen og klistre til hinanden, når det bliver vådt. Vi har blandt andet en kuglebane, som gør det underholdende at være i badekarret. 

Men det stopper ikke her. For barnet kan også lave mad i badet, mens du laver nogle andre praktiske ting imens. For med Bathblocks kogeplade med tilbehør har det aldrig været sjovere og mere velsmagende at være i bad. Der er leg til lang tid!

Se vores udvalg her

Sjov tumleleg

Når legen skal foregå i lidt mere tørre omgivelser har vi også flere motoriske produkter, som træner koordinationen, balancen og motorikken. Danske Gonge og BObles er gode eksempler på danske virksomheder, der producerer tumlelegetøj til børn i flere aldre. 

Med tumlelegetøjet kan der bygges tårne og huler, ligesom der kan laves udfordrende baner med trædestier eller tumleæg, man skal balancere på. Produkterne kommer i forskellige farver og former og udfordrer barnet med kreative og udfordrende leg, hvor koncentrationen skal være helt i fokus for ikke at miste fodfæstet eller balancen. 

Produkterne er sikre at bruge og kan holde til hård håndtering under mange timers leg selv eller med flere legekammerater.

Se vores udvalg her

Skumlegetøj i god kvalitet

Hos Børnenes Kartel har vi en holdning til, hvad legetøjet skal kunne. Derfor ser du også i vores udvalg af skum legetøj, at det er nøje udvalgt fra mærker, hvor kvalitet og gode materialer er i fokus. Når det er det, kan vi være sikre på, at legeværdien er høj og at legetøjet aktivt stimulerer leg, læring og ikke mindst fantasi. 

I vores skum legetøj (uanset om det er til badet eller tumlelege) finder du ikke farlig kemi. Det ønsker vi ikke i vores legetøj, da det skal være sikkert for barnet at lege med. Du kan derfor trygt og sikkert handle skum legetøj til børn i flere aldre her på shoppen, da vi kan stå inde for produkterne og deres kvalitet. Med andre ord venter der sjov og bekymringsfri leg med produkter fra Børnenes Kartel. 

Se vores udvalg her

Hvorfor vælge Børnenes Kartel?

Vi stiller høje krav til vores leverandører og produkter

Det ligger i Børnenes Kartels dna, at vores produkter i mere en én forstand skal være holdbare. Vores legetøj skal fysisk kunne holde til at blive leget med og samtidig have så høj en legeværdi, at legetøjet holder børnenes interesse år efter år.

Vi stiller høje krav til vores leverandører - både til produkternes kvalitet og til deres produktionsmåde. Vi tolererer ikke farlig kemi, ej heller tvivlsomme produktionsforhold. Vi prioriterer økologi og bæredygtighed, og vores håb er, at det også smitter af på vores kernebrugeres - børnenes – valg og adfærd senere i livet.

Vi har en holdning til, hvad legetøj skal kunne.

  • Høj kvalitet, som holder år efter år
  • Sortiment med høj legeværdi
  • Stimulering af leg og fantasi
  • Prioritering af økologi og bæredygtighed
  • Ingen farlig kemi
GAVEINDPAKNING
Vi pakker ind i unikt papir
14 DAGES RETURRET
Du kan altid returnere din vare
UNIKT SORTIMENT
+10.000 varer på lager
KUNDESERVICE
Ring, skriv eller besøg vores butikker